79

noema c kumapama

преди 2 години

да сключим сделка: победените нямат право на глас!на педофилите от вас, цензурата бичеща минуси ежесекундно ще и пратим реклами с урсулка гола!при това преди "новините". в азия ще се увеличи числото на забременели. черните ще се почесват, а белите направо губят в надпреварата за работна "ръка". като бичкията на минуси, без данъци!

78

noema c kumapama

преди 2 години

вие, вие, ти, ти ти... дето унищожи всичко свято, ще плащаш лично, със своите сълзи! или още си мислиш, че можеш да се скриеш зад разни "истанбилски" "конвенции" и всякакъв друг булллшит, а на практика педофилен педераcm.вие сложихте печата си на раята, а ние сложихме печата си на всеки от вас! хитро, нали! но за това ние живеем, а с "филантропите" е свършено. не за пари!

77

noema c kumapama

преди 2 години

да ви припомням ли за поход(т)ите на кокистадорите, които налагаха с огън и меч "силата" на "имунизацията" дошла директно от "бога"- ек и богохулната урсулуспия? да ви напомням ли, как милиони хора бяха избити именно от днешните, не хуманни целители, а "филантропски" печалби? и да казвам ли как унищожихте, вие, да вие! подъсъдими австралийски затворник на кралицата, бушмените?

76

noema c kumapama

преди 2 години

надявам се, че за поредний пат задоволихме егото на *** - психопатите! направо ме насолиха с минусите, което автоматически и по реакцията на Павловите ***, а и други "мислещи" ще ми напраскат минуси, което ще унищожи всички против "истанбилската". прозрачни сте, джедъри. никога не е имало по голямо Антихритко зло от джендърите, облечени в някаква власт!

75

noema c kumapama

преди 2 години

невестулката на джендърите, които ни рекламираха "истанбулската", а сега "ваксините" дебне от всеки ъгъл! сякаш минусите и ще спомогнат за пре-избирането по пощата на ***... но винаги е on line, да блокира, праска минуси и сегрегира!на това джендърите викат стратегия за яхване на данъкоплатеца.

74

noema c kumapama

преди 2 години

шоково поскъпване може и да няма, но три към едно светло/тъмно сигурно ще има.бустрирайте се тройно, при това мешано, за да не дойде нито едно от двете за тока! какво неее? ами ако помогне? :-)

73

Някой писа за цветя

преди 2 години

за Радев.Може,но само еднократно,на процесия за известен северен квартал.

72

Анонимен

преди 2 години

Така ни го описват това поскъпване просто до ти се прииска вече да е поскъпнало всичко. А ние да носим венци и цветя на Радев, че вече ни е огряло.

71

Кучето е заровено

преди 2 години

в определението "шоково".Колко % е шоково поскъпване и колко % поскъпване не е шоково?За политиците и висшите чиновници 20% са бълха ги ухапала.За пенсионерите(които са с малки пенсии,а не със заплата и пенсия без таван като Радев)20% са лишаване от храна,лекарства и неща от първа необходимост.За дребния бизнес,работещ на ръба на оцеляването,20% са убийствени.За олигарсите е повод за задържане увеличение на заплатите на работниците им. А Кадиев говори за 64% увеличение.Докога ще ни лъжат?

70

Анонимен

преди 2 години

До ДемократИ да и не. Със застаряващо население много работодатели ще бъдат принудени да вдигат рязко заплати заради липса на работна ръка, а ако не успеят да осигурят стандарт рискуват да загубят и тази работна ръка на международния пазар(имиграция). Един умен бизнес, ще направи така хем да си осигури бъдещата работна ръка и хем да не се ръси излишно за глупости. Но уви, бизнесът в България все още е пеленаче и не се мисли в дългосрочен план. Най-явният пример е Полис София.

69

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 75Ти мораториум знаеш ли какво означава ? Айде стига лъга. Ще теглят заеми които ще се плащат отново от нашите данъци за да върви масрафа и после бизнеса ще намаже една дебела филия ако няма промяна на пазарите и цените ще скочат РЯЗКО, но не в отоплителен сезон и най-вероятно ще си останат и за следващия. А овцете ще се радват, че са ги остригали на пролет когато е топло.

68

П.К. инк.

преди 2 години

Това "правителство" не е легитимно. СУВЕРЕНА - БЪЛГАРСКИЯ НАРОД изхвърли на бунището при изборите всичките партийки, които сега правят "мнозинството". Това "мнозинство", което си го направиха подалите "оставки". И по-нататък с уйдурми, с шантажи и лъжи, същите, изхвърлените, отново се наместиха да управляват, не какво да е, а НАШАТА БЪЛГАРИЯ. Срам и позор за тях и за тия, които допуснаха този цирк да се случи пред очите на всички отрудени БЪЛГАРИ.

67

Анонимен

преди 2 години

Енергетиката не е ли Слави ,упорито мълчи по темата ,даже и от фейса

66

Кико

преди 2 години

Да те обещаха да ни ***** майката,за сега го правят успешно!

65

Анонимен

преди 2 години

Трябва да въведем режим на тока, за да падне цената, да намалее търсенето. Режимът на тока ще бъде по нашата система 2-2 - два часа има ток, два часа няма ток.

64

Анонимен

преди 2 години

Промяната ще е постепенна, всяка седмица с 3-5 % по-скъп ток, вода, храна и т.н. Честита промяна, честит неадекватник за премиер, честит пияндурник за шеф на МВР, честит измамник за шеф на НАП, честит крадец за финансов министър и честито на г-жа Лъжа, която ще" управлява" останалите държавни предприятия, които не успя да приватизира с Техноимпекс.

63

Г.Юров

преди 2 години

Промяната ще ви влезе малко по малко, няма да усетите никакъв шок !

62

izh

преди 2 години

Комуномутренска им работа. Толкова алчни бързо да заграбят това дето сиа си го планирали, че не усещат как добродушието и инертността на българите се изпарява, въпреки всеобхватната медийна пропаганда

61

?!?

преди 2 години

Във всичко казано от тоя, няма логическа връзка! Тия ли искахме да ни управляват? Лудост някаква.

60

Анонимен

преди 2 години

ОБЕЩАНОТО НЕ Е КАТО ДАДЕНОТО.