Снимка: БГНЕС
fallback

13 души са нарушили карантината си в Пловдивско. Три от случаите са от село Борец, съобщава "24 часа".

Един от несъобразилите се е жена, завърнала се от Италия. Тя била забелязана да обикаля свободно из търговски обекти в Куклен. След намеса на полицията, обаче жената била принудена да си остане вкъщи, стана ясно след срещата на кризисния щаб в Областната управа.

Oще по темата

Според най-новата информация засега Пловдив разполага със 147 легла, които са определени за болни с коронавирус. Ако местата не стигнат, се предвижда болница "Свети Мина" да бъде изцяло преустроена за евентуална епидемия в инфекциозна болница.

До момента за медицинския персонал и за предпазването на останалите граждани са поръчани 1 млн. маски и 67 000 защитни облекла.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

70

Каниджа

преди 4 години

Подкрепям Една от Марс! Вие виждате ли смисъла на това, което е написала?! Взрете се в смисъла на думите на тази жена....Едва ли?! Взрете се в смисъла на думите на тази жена! Отвъд всичко, което се случва в момента, има невидим смисъл, който малко хора разбират!

69

Анонимен

преди 4 години

Тия хора са биологични терористи и трябва да бъдат третирани особено сериозно. Тяхното право на "свободно размотаване", нарушава правото на здраве и живот на всички около тях!

68

Анонимен

преди 4 години

Леонид Ивашов противоотрова от коронавируса сьс сигурност има .Търсете това заглавие да разберете истината

fallback