Снимка: Helpbook

Общ преглед
В платформата на Helpbook.info зачестиха сигналите за започнати и недовършени ремонти на обществени места.

Писаха ни относно неизпълнено преустройство на детска площадка, намираща се в кв. "Дианабад". В едната част вече са поставени съоръжения за игра, но в другата й част старата настилка е била изрината, като са направени само две пътеки и при всеки дъжд всичко става в кал.

"Тук деца вече не играят, защото катерушките бяха нарязани, а нови няма. През тази детска площадка минават деца ежедневно , отивайки до близкото училище и към съседните блокове. Възстановете цялостната площ на детската площадка, както беше до преди нейното унищожаване, за да има смисъл и от осветлението, което беше направено по старите териториални размери на площадката", се настоява в сигнала.

Получихме сигнал за опасна детска площадка, намираща се в район „Красно село“. Настилката е в окаяно състояние и спешно трябва да бъде подменена. Нашият потребител твърди, че по време на престоят му всички играещи деца се спъвали и някои са се оказали с травми.

В район „Слатина“ е предприет ремонт на тротоар, като повече от седмица е готов за полагане на настилка, но постепенно започнали да изчезват бордюрите и плочките.

В същия район друг тротоар е изровен до неузнаваемост. От изпратените снимки е видно, че е абсолютно невъзможно да се върви по него, бордюр липсва, а гледката е като лунен пейзаж- с възвишения и дупки. „Настоявам да се вземат спешни мерки и наистина да има тротоар, по който хората да могат да се движат спокойно,а не да е в това трагично състояние от покатерени коли и дупки върху него“.

Наш потребител ни съобщи, че липсват антипаркинг колчета на най-опасното кръстовище в столицата, според него. Локацията е на ъгъла на ул. "Хенрих Ибсен" и бул. "Черни връх".

В случай, че забележите около мястото, където живеете или преминавате нередности от всякакъв характер, можете да подадете сигнал в платформата на Helpbook.info. Ще е от полза да направите снимки и да отбележете точнот оместоположение или района на нарушението. Не се колебайте да подадете сигнал. Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар