70

Каниджа

преди 4 години

Подкрепям Една от Марс! Вие виждате ли смисъла на това, което е написала?! Взрете се в смисъла на думите на тази жена....Едва ли?! Взрете се в смисъла на думите на тази жена! Отвъд всичко, което се случва в момента, има невидим смисъл, който малко хора разбират!

69

Анонимен

преди 4 години

Тия хора са биологични терористи и трябва да бъдат третирани особено сериозно. Тяхното право на "свободно размотаване", нарушава правото на здраве и живот на всички около тях!

68

Анонимен

преди 4 години

Леонид Ивашов противоотрова от коронавируса сьс сигурност има .Търсете това заглавие да разберете истината

67

Анонимен

преди 4 години

Интересно карат ли ги да подписват декларация, че ще спазват 14-дневна домашна карантина и че са запознати с наказанията за неспазването й. Или го карат на честна дума?

66

Бау

преди 4 години

Огромна глоба й наложете. Да заразиш някой възрастен си е убийство...

65

И. Гешев

преди 4 години

Ей ся ще ги оправя Аз.

64

Клоунски Свят

преди 4 години

До Анти-Циклам - аа начи цикламените... е те си щъкат яко ама щом са болни начи и тех ги мори. Само един кордон около копторите им да не излизат и става чудно. Да си правят каквото си искат във коптора. Значи представи си какво става във Цикламия.......

63

Генерал Коронавирус

преди 4 години

Аз Пловдив не ги мисля. На новия стадион дето Банкя им го направи колко легла могат да сложат...

62

Анонимен

преди 4 години

Стига бе хора, това са две седмици, не два месеца или две години. Ми слагаш една маска, пълниш количката с продукти и си готов. Колко пък храна ще изяде сама жена за две седмици. Ама не, трябва да се пошматкаме малко, да ни видят хората, че нас вируси не ни ловят и че никой не може да ни каже да стоим под карантина.

61

Анонимен

преди 4 години

Цикламите ще унищожат света както го знаем. Мустатия беше прав 40-те ама кой да слуша ...13 циклами се разкарват все едни нищи не е станало. Утре очаквайте новини от 300 заразени в Пловдив и още 1000 в София.

60

gumbol and darvin

преди 4 години

Такова, на заседанието на МС бате Бойко нещо кашляше от време на време....да не би да е за карантина....пхахахахахахааа

59

Д-р Исня

преди 4 години

Е сега се прават мангизи!

58

Exec

преди 4 години

До ...вземи го съобщи това на 112 с имената и адресите им, и 100% ще ги посетят.

57

anonimna

преди 4 години

Da gi otstrelvat -narushitelite na karantinata

56

...

преди 4 години

В Плиска има трима които си дойдоха от Италия преди седмица. Но си обикалят навсякъде, никой не ги безпокои, никой не ги търси и не ги взема да им прави проби. Вървят си хората насам-натам, ходят си до Шумен, до Варна в мола. Никой нито ги търси, нито ги закача. Иначе извънредно положение било и под карантина да седяли. А тези тримцата???? Само питам, не че нещо.

55

Анонимен

преди 4 години

Какво означа " Била принудена да си остане вкъщи"? Кога най-после ще се изпълнява настоящият закон? Нарушиш ли карантината- бегом марш за една година в затвора!

54

DO Бай Х

преди 4 години

И в КОЙ Затвор ще ги държат ? И Кой ще ги пази ?Единственото спасение е Масови Болници - като в Китай .Накрая ще се наложи да се приложи процедурата като при чумата при прасетата .

53

Бай Х

преди 4 години

Тези, които нарушават карантината да ги осъждат на доживотен затвор. Това е вид тероризъм. Няма никаква разлика между жива бомба и биологично оръжие. В краен случай да ги отстрелват.

52

Анонимен

преди 4 години

Молците са особен вид хора, без обиколка по моловете се поболяват. Карантина не може да ги спре

51

Анонимен

преди 4 години

Я кажете на хората - Бойко вчера беше бесен заради карантината, какво се е случило? И ние отдавна обясняваме, че няма да дръпнем, ако не поставим дисциплината на първо място и особено сред цветнокожите, но сега като станаха заплаха и за тях, решиха да ги възпитават. Е сега е времето на лекарите да ни отърват от някои вредни елелмнти, дето понабииват докторите - ми не се престаравайте