fallback

Още по-строг стана режима на водата за перничани - вместо 8 часа, от чешмите вода тече по 7.

Заради режима всеки ден в различни часове и точки в града се раздава вода, дарена на Общината, предава Bulgaria ON AIR.

Перничани няма да плащат повече, за и без това малкото вода, която ползват. Понякога хора чакат с часове и признават, че има напрежение между тях.
Oще по темата


Регионалната здравна инспекция в Перник пък издаде предписание за затваряне на филиала на детска градина номер 9 "Калина Малина".

От утре ВИК дружеството започва смяна на водопреносната мрежа от главния водопровод до детската градина.

От РЗИ Перник увериха, че няма други сигнали за некачествена вода в града. А перничани вече се готвят за пореден протест заради водния режим в града.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Анонимен

преди 4 години

А някой замислял ли се е, къде отиват отпадните и фекални води от застроените покрай язовир "Искър" вили и сгради и кой позволи в санитарната зона да строи?

24

Един от Северозапада

преди 4 години

Бас ловя, виновни няма да има! Базе даде тон на разследването-БСП ще са виновни, че не са подменили търбинете от 59-та година.Виновни Калинки, глобени или затворени??? Абсурд! Ами ако се разприказват кой е наредил " отгоре " , и кой ке е възползувал? Няма да има нито виновни, нито наказани.Ситуацията ще е като тази с ***-всички са невинни.Гербаджия виновен няма, но това е през последните години в страната на калинките, мутрите и овчедушния народ, с преклонената главица.

23

до 25

преди 4 години

До АнонименПерничани трябва сами да се бият, защото хиляди хора са ходили до язовира и цяла година гледат как водата изчезва и си траят. Сега реват ама вече е късно.

fallback