25

Анонимен

преди 4 години

А някой замислял ли се е, къде отиват отпадните и фекални води от застроените покрай язовир "Искър" вили и сгради и кой позволи в санитарната зона да строи?

24

Един от Северозапада

преди 4 години

Бас ловя, виновни няма да има! Базе даде тон на разследването-БСП ще са виновни, че не са подменили търбинете от 59-та година.Виновни Калинки, глобени или затворени??? Абсурд! Ами ако се разприказват кой е наредил " отгоре " , и кой ке е възползувал? Няма да има нито виновни, нито наказани.Ситуацията ще е като тази с ***-всички са невинни.Гербаджия виновен няма, но това е през последните години в страната на калинките, мутрите и овчедушния народ, с преклонената главица.

23

до 25

преди 4 години

До АнонименПерничани трябва сами да се бият, защото хиляди хора са ходили до язовира и цяла година гледат как водата изчезва и си траят. Сега реват ама вече е късно.

22

Ти да видиш..

преди 4 години

До Анонимен 15 Ааа, не съм съгласен парламента да си ходи. От БСП това и чакат и веднага се нанасят.

21

Дядо Соци

преди 4 години

С протести няма да стане. Питайте Нинова. Работа и време се иска. Без вода наистина е някакъв УЖАС , както Днес БГ използва тази дума за щяло и не щяло.

20

Анонимен

преди 4 години

Кой крив кой прав не знам, но всички са гледали как се изпразва язовира и са си траели, а сега олеле майко няма вода.

19

Тръба

преди 4 години

"Всичкото скрито злато ще излезе на повърхността на Земята, но ще се скрие водата. Така е определено!""Водата ще стане по-скъпа от черното злато (петролът), а един ден тя напълно ще изчезне.""Ке дойде ден - в златни паници ке ядете и в медни чаши ке пиете, но вода нема да имате.""Пчелите ще измрат. Млякото ще стане отровно. Ще затваряте вода в буркани.Ванга.

18

Анонимен

преди 4 години

Без вода в 21 век..................България в ЕС...................много се краде, ей , на тая територия...................да....................така е.......................няма светлина в тунела!!!

17

Бойко Ефенди

преди 4 години

С още един молебен нещата ще тръгнат !

16

пояснение

преди 4 години

импексова и "независимата" вече са го организирали!

15

БГ ПРОСТАК

преди 4 години

Като няма вода,жените в цикъл с какво са подмиват?Дано водната криза им докара ума в главите и да проумеят кой е по висшия биологичен вид,не да плачат само за права.

14

Анонимен

преди 4 години

ТОВА Е БЕЗУМИЕ! ВРЕМЕ Е ПАРЛАМЕНТА ДА СИ ХОДИ ЗА КАКВО СА ТАМ ТЕЗИ *** ЛО УМНИЦИ

13

АнонимеН

преди 4 години

До SichtpunktМОЖЕ ДА ОПИТВАШ НО НЕМА КОГО ДА ИЗЛЪЖЕШ! ЛИЧНО БОРИСОВ ОБЯВИ, ЧЕ ВОДАТА Е ИЗТОЧЕНА ПРЕЗ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ КМЕТА!ЯЗОВИРА Е БИЛ ПЪЛЕН ДОГОРЕ ПРИ ИДВАНЕТО НА ГЕРБ КМЕТА И ПРАЗЕН ПРИ НАПУСКАНЕТО НА ГЕРБ КМЕТА!!!ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ СЕ КРАДЕ НАЙ-МНОГО И НАЙ-ЛЕСНО!!

12

АнонимеН

преди 4 години

60 ГОДИНИ ПРИ БСП ИМАХА ВОДА!! ДОЙДЕ ГЕРБ КМЕТА ЗА 4 ГОДИНИ И ГИ ИЗТОЧИ ДО ФАЛИТ ГИ ДОКАРА ПЕРНИЧАНИ НЕКА ИМ Е КАТО СА СИ ИЗБРАЛИ ГЕРБ КМЕТ ОЩЕ НА ПЪРВИЯ ТУР! ИЗОБЩО НЕ ГИ ЖАЛЕТЕ ПЕРНИЧАНИ ТЕ ДОБРЕ СИ ЗНАЯТ , ЧЕ СЛУЖАТ НА ДЯВОЛА ЩОМ СА ГЛАСУВАЛИ ЗА ГЕРБ!

11

Sichtpunkt

преди 4 години

ТОЧНО ТЕЗИ ИЗБРАХА ГЕРБ КМЕТ И ГЕРБ СЪВЕТНИЦИ ОЩЕ НА ПЪРВИ ТУР НА КМЕТСКИТЕ ИЗБОРИ!Червеният кмет имал на разположение 20 години, а този на ГЕРБ 3 месеца и виждаш ли "гербавият" кмет виновен.??Альоууу влезте у релси, че ще взема една гостерица и ще ви нашаря седалищните мускули.

10

Sichtpunkt

преди 4 години

Червеният кмет, 20 години беше кмет, не можа ли толкова, да обнови водопровода на града, сега да дойде тоа същият, да носи в шепи вода на хората!

9

АнонимеН

преди 4 години

НАПЪЛНО ЗАСЛУЖЕНО!!!ТОЧНО ТЕЗИ ИЗБРАХА ГЕРБ КМЕТ И ГЕРБ СЪВЕТНИЦИ ОЩЕ НА ПЪРВИ ТУР НА КМЕТСКИТЕ ИЗБОРИ!

8

Анонимен

преди 4 години

Ако аз ви бях върховен управник, какъвто си имате в момента, щях да мога дори живи да ви заравям, както заровиха нашите прасета, заради африканската чума. И съм абсолютно сигурен, че нямаше да има абсолютно никаква отпорна реакция на българския народ!

7

Анонимен

преди 4 години

Меките винкели. Всичко е било само мит

6

пожелание

преди 4 години

Вземайте винкелите ,и сурвакайте буда !!