Снимка: Pixabay илюстративна
fallback

Жена на около 50-годишна възраст е паднала от балкона си в Пазарджик. Инцидентът е станал рано тази сутрин, съобщава "Марица".

Oще по темата

Жилището се намира на оживена централна улица. Предполага се, че става дума за злополука – балконът няма парапет. Полицията работи и по версията за самоубийство.

На мястото на инцидента веднага са изпратени патрулки и линейка. Пострадалата е откарана в Областната болница в критично състояние.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 4 години

Я стига с този Тодор Живков!Нали балкона е от негово време,как са го одобрили от строителен контрол?И Бойко Борисов да беше взел електрожен и да завари парапет лично!!!???

9

Анонимен

преди 4 години

Този балкон от кога е без парапет. И как е възможно балкон без парапет. На никой ли от сеяндурските власт имащи в този Пазаржик не му е направило впечатление че има балкон без парапет. Ако беше в някоя затънтена уличка сградата може и да не я видят ама на оживена няма как да не са я видяли. Освен ако си гледат само в Далаверите и в сисите на секретарките си. По времето на бай Тошо имаше ремонтни бригади по подръжката на сградите. Всеки ден обикаляха и гледаха за нередности. А сега има марули.

8

Анонимен

преди 4 години

Казва се, че сградата "се намира на оживена централна улица".Значи хем е лесно да се види, че на балкона няма парапет, хем е много вероятна опасността някой минувач да пострада, ако предмет или човек падне от този балкон.

fallback