10

Анонимен

преди 4 години

Я стига с този Тодор Живков!Нали балкона е от негово време,как са го одобрили от строителен контрол?И Бойко Борисов да беше взел електрожен и да завари парапет лично!!!???

9

Анонимен

преди 4 години

Този балкон от кога е без парапет. И как е възможно балкон без парапет. На никой ли от сеяндурските власт имащи в този Пазаржик не му е направило впечатление че има балкон без парапет. Ако беше в някоя затънтена уличка сградата може и да не я видят ама на оживена няма как да не са я видяли. Освен ако си гледат само в Далаверите и в сисите на секретарките си. По времето на бай Тошо имаше ремонтни бригади по подръжката на сградите. Всеки ден обикаляха и гледаха за нередности. А сега има марули.

8

Анонимен

преди 4 години

Казва се, че сградата "се намира на оживена централна улица".Значи хем е лесно да се види, че на балкона няма парапет, хем е много вероятна опасността някой минувач да пострада, ако предмет или човек падне от този балкон.

7

Анонимен

преди 4 години

Веднъж ми се случи, на път за аерогарата в София да използвам заобиколен маршрут и да мина с автомобил през ромски квартал. Там видях не една и две сгради, чиито балкони представляват само една бетонна плоча, без никакъв парапет. Но това бяха еднофамилни къщи, неизмазани, макар да личеше, че са строени отдавна. Някои от тях бяха с външни стълбища без парапет, водещи към втория етаж.Но в материала по-горе се говори за пети етаж, значи става въпрос за висок блок, а не за частно построена къща.

6

3,

преди 4 години

Сега остава да го преместят и в статията или в заглавието - където е мястото на информацията. Както и да коригират онова със самоубийството.А, да, и снимка да поставят, че е чудо - балкон без парапет. И 4 е прав - като е така, кой е позволил такова безумие е добре да се установи.

5

Анонимен

преди 4 години

Този блок да не би да се намира в екзотичната махала, поради което парапетът отдавна да е продаден за скраб? Ако е така, тогава най-вероятно жилището е общинско. Колко ли такива балкони има там?...

4

Как така, няма

преди 4 години

парапет?!Общината там няма ли отдел "Архитектура"? Кой там отговаря за опасни сгради?Ако балконът е без парапет, оставени на този балкон тежки предмети могат да паднат върху главата на някого! Такъв балкон е опасен и за обитателите на жилището, които обаче носят лична отговорност за състоянието на апартамента и могат да преценят какво е опасно за самите тях.Минувачите обаче няма как да преценят опасността, когато вървим по улицата, не гледаме във висините!

3

Прочети

преди 4 години

До Рокомалките букви под заглавието!

2

Анонимен

преди 4 години

Абе научете се да пишете, бе, хора! Никаква информация не сте дали тук. Първолаците се справят по-добре от вас по "Развитие на речта", когато имат да пишат обявление.От кой етаж /колко метра/, починала ли е /щом говорим за "самоубийство",а не за опит за такова, това навежда на извода за летален изход/.И поне една снимка на балкона без парапет можехте да поставите тук, а не просто на някакъв си блок с тераси.Нямате ли кореспонденти в региона да ви пуснат снимка?В тия времена, когато и дете може.

1

Роко

преди 4 години

От кой етаж?