Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

В социалните мрежи се появи видео, на което се виждат двама младежи, пуснали се с кану в подлезите в Пловдив и помагащи на хора, изпаднали в неприятна ситуация.
Oще по темата


Оказа се, че това са Марио Усков и Атанас Янков, които са футболисти от "Ботев" (Пловдив). Двамата споделиха в ефира на "България сутрин", че идеята им дошла преди време, но след огромното количество дъжд и след като се напълнил подлезът, решили да я осъществят.

"Нямаше много хора, но повечето се засмяха. Имаше коли, които закъсаха вътре. Някои успяха да излязат, на други помогнахме ние. Имаше дори чужденец, на когото помогнахме да излезе. Дори номерът му беше във водата, ние му го дадохме", разказаха те пред камерата на Bulgaria ON AIR.

По думите им, от гореоткъдето идват колите не се вижда, че в подлеза има вода. Видеото заснели за свои приятели, но се оказало, че имало и други хора наблизо, които също качили видеоклипове със случващото се.

Марио Усков и Атанас Янков казаха още, че обмислят при следващи по-сериозни валежи в Пловдив да ползват джет в някой подлез.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 4 години

Vladikata samo kanu li ima? .... oooooo....to pone edna ladia ne e li nasledil ot baba Iliica ili baba Tonka?

11

ЛОвеч протестира

преди 4 години

ТАзи година Април са констатирани исключително тежки увреждания на контактния слой земя въздушен океан причинени от нова тежко вредна техника вкл инсталирана на автомобили.Природата се опитва със силни валежи и градушки да излекува тежко увредени огромни маси охранителен слой.Засечена огнена зона над големи градове и магистрали увреждани с скенери и холограми

10

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 8Ганчо, миналото лято във Франция се изсипах за 3о мин 140 литр на квадрат.В мига който спря дъжда излязох в градината и нямаше локвичка дори.На улицата беше също чисто.Само в Ганьово при 50-60 л/м2 е проблем защото Тиквата ви Оправя.

fallback