Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Общ преглед
Софийският окръжен съд наложи мярка за неотклонение "домашен арест" на шофьора на катастрофиралия край Своге автобус Григор Григоров. Така искането на прокуратурата беше уважено. От обвинението искат и забрана мъжът да напуска страната, както и да му бъде отнета шофьорската книжка.
Oще по темата

В съдебната зала бяха представени доказателства, според които става ясно, че при опасния завой край Своге автобусът е навлязъл в насрещното платно. Тогава Григоров предприел рязка маневра и така колата започнала да се преобръща, според показанията на жена, пътувала зад шофьора, както и на хората, които са били в блъснатите от автобуса коли, предаде БТА.

По разследването все още няма изготвена автотехническа експертиза, както и такава за състоянието на шофьора. Григоров бе доведен днес в съда под охрана, с превръзка на главата и накуцвайки.
Решението на съда не е окончателно.

Григоров бе доведен в съдебна зала под засилена охрана. Преди ден той беше изписан от болница ИСУЛ и преместен в болницата към затвора. В съда днес той е с превръзка на главата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Анонимен

преди 5 години

Оставете горският човек на мира. Поставете се на негово място. Напълно му съчувствам и добре, че не съм на негово място, но на всеки може да се случи, особено в България. Този човек има нужда по скоро нужда от психологическа подкрепа от специалисти от семейството, от приятели да може да се съвземе. Няма нужда от разни полицай и прокурори. Не му е лесно на горския човек, разбирам го напълно. Заставам зад него каквото и да е сторил.

25

еееееееее

преди 5 години

можеше поне да е без белезници!!!!! Кво, ще литне ли, та този човек е повече от смазан. При това с цял ескорт от слаби, стройни и пъргави полицаи.

24

РВ

преди 5 години

Като гледам този човек ми става мъчно за него. Сигурно му се иска той да е на местото на загиналите. Истината е че той трябва да съди държавата за некачественият път,а не държавата да го съди него.

fallback