Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Общ преглед
Софийският окръжен съд наложи мярка за неотклонение "домашен арест" на шофьора на катастрофиралия край Своге автобус Григор Григоров. Така искането на прокуратурата беше уважено. От обвинението искат и забрана мъжът да напуска страната, както и да му бъде отнета шофьорската книжка.
Още по темата

В съдебната зала бяха представени доказателства, според които става ясно, че при опасния завой край Своге автобусът е навлязъл в насрещното платно. Тогава Григоров предприел рязка маневра и така колата започнала да се преобръща, според показанията на жена, пътувала зад шофьора, както и на хората, които са били в блъснатите от автобуса коли, предаде БТА.

По разследването все още няма изготвена автотехническа експертиза, както и такава за състоянието на шофьора. Григоров бе доведен днес в съда под охрана, с превръзка на главата и накуцвайки.
Решението на съда не е окончателно.

Григоров бе доведен в съдебна зала под засилена охрана. Преди ден той беше изписан от болница ИСУЛ и преместен в болницата към затвора. В съда днес той е с превръзка на главата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар