fallback

Общ преглед

Полицейските служители в Хитрино изпълняват съвестно своя ангажимент към жителите на селото, които са евакуирани, и обикалят имотите им и в тъмната част от денонощието, показа проверка на фотографа Олег Попов.

Oще по темата
Органите на реда охраняват изоставените от няколко дни къщи и дворове, като обикалят през нощта, въпреки че селото е блокирано и достъпът до него на практика е невъзможен.

В петък вечер МВР шефът в оставка Румяна Бъчварова не се ангажира със срок, в който хората от Хитрино ще могат да се върнат по домовете си. По-рано вчера те заплашиха с пътна блокада, заявявайки, че търпението им се е изчерпало.

Бъчварова обясни пред БНТ, че ги разбира, но на място вижда колко е опасна ситуацията. Не искаме да подведем хората, обясни тя. По думите й 771 служители на МВР са участвали в операцията по преместване на цистерните с риск за собствения си живот и те ще бъдат наградени за труда си.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

вгр

преди 7 години

Как този фотограф може да влезе и да снима, и ако той и полицията може не разбирам защо хората не могат??? До сега не съм чул разумен аргумент, нито мога да се сетя за разумна причина...

9

Град призрак

преди 7 години

В квартал Вароша,Фамагуста вече 50 години е така дори чадърите на плажа още седят!

8

Анонимен

преди 7 години

Какво има дето е опасно?Значи не беше опасно цистерните да минат през селото, а сега е опасно същите тези цистерни да ги махтете от там. Още повече тези цистерни са си цели и здрави, нали?Нещо друго е станало..Какво има в цистерните?

fallback