10

вгр

преди 7 години

Как този фотограф може да влезе и да снима, и ако той и полицията може не разбирам защо хората не могат??? До сега не съм чул разумен аргумент, нито мога да се сетя за разумна причина...

9

Град призрак

преди 7 години

В квартал Вароша,Фамагуста вече 50 години е така дори чадърите на плажа още седят!

8

Анонимен

преди 7 години

Какво има дето е опасно?Значи не беше опасно цистерните да минат през селото, а сега е опасно същите тези цистерни да ги махтете от там. Още повече тези цистерни са си цели и здрави, нали?Нещо друго е станало..Какво има в цистерните?

7

хаха

преди 7 години

2 коментара и третия говори за това как България е центъра на Вселената и ВСИЧКИ световни заговори са с цел унищожаването на бъдещия между-галактически съюз със столица Хитрино ,BG. .....

6

Анонимен

преди 7 години

При положение, че няма как да се влезе в селото, как са направени снимките?

5

Анонимен

преди 7 години

С право се оплакват хората , обаждат им се "близки в нужда " , а те не могат да помогнат с няколко хилядарки през терасата.

4

BURZUM

преди 7 години

Но никой не може да ни спре нас черните жаагалотурски берачи

3

BURZUM

преди 7 години

Патрулират по двойки на единия и двете очи са затворени на другия само едното после се сменят....

2

Единствената цел

преди 7 години

на цялото това пазене на окупираното село е да не влезе някой "недобросъвестен" търсач на ИСТИНАТА за това, което неистово прикриват жалките ни управленци от герБ! Разбира се това е нещо незаконно, както оръжието за иДИЛ, както контрабандата и разпространението на наркотици, както ненаказваните телефонни измами, както населването ни с бежанци срещу заплащане на милиони евро за гербаджиите и т.н. Все още се страхуват грозната истина за тяхното управление да не лъсне! Гробокопачи на България!

1

Ханс

преди 7 години

А кой ги пази тях да не крадат ?!? По вратите гледам няма слепки или печати, как става приемането и сдаването ???