Снимка: БГНЕС
fallback
Най-добрият ни плувец в момента Антъни Иванов категорично заяви, че повече няма да стъпи на лагер на националния отбор, докато сегашният треньорския щаб не подадат оставки, заяви той в ефира на bTV. 
 
Иванов изрази подкрепата си за уличените в употреба на допинг трима национали - Здравко Баблаков, Благой Панайотов и Светлозар Николов. И сподели още, че не е изключено голяма част от плувците ни да потърсят реализация в друга държава.
 
"Заставам зад тях. Момчетата нямат вина. Те не са знаели какво има в тези чашки. Аз лично винаги съм ги изхвърлял в кошчето, когато са ми били давани на лагери. От 2018 година се готвя в САЩ и не ходя на лагери, но тези чашки са отдавна. Момчетата са се предоверили. Сега четем много и знаем доста за възстановяването. Разговарях с лекарката на моя отбор в САЩ за този препарат станозолол и тя изрази учудване, защото според нея, той не помага за плуването. Те са там не да вдигат щанги все пак", заяви Антъни.
Oще по темата
 
"Аз лично пия само витамини, защото мога да бъда проверяван от различни места. Давал съм поне 10 проби от кръв и урина. Честно казано, не знам как става манипулиране на допинг проби. Всеки път идват различни хора", добави Иванов.
 
"След избухването на скандала разговарях с баща си, който винаги е бил до мен и като треньор. Ще участвам на европейското първенство през април. На лагер на националния отбор повече няма да стъпя, докато няма промяна в треньорския щаб. Няма да рискувам в олимпийската година в тялото ми да попадне нещо забранено", призна Иванов.
 
"Ако системата не се промени, смятам, че няма да съм единственият, който ще потърси реализация в друга държава. Навсякъде другаде ръководството на съответната федерация вече щеше да е подало оставка, поне аз така смятам. Първите ми две години в САЩ бяха трудни за мен, но сега вече трудът ми се отплаща. Засега не искам да се местя, искам да представям България", каза още Антъни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Газдов

преди 3 години

До АнонименТози с Руското име Владимир и дядо му с руското име Васил е меко казано неграмотен. След покръстването Расате става Владимир, по същото време когато викингите основават Киевска-Рус и 100г. преди Владимир 1ви. Полека с руското име мал.оумник, а пък за изконно гръцкото име Васил няма смисъл да се говори. Аман от прости пишлигари. Късмет на Антъни, жив и здрав и дано се състезава за България, но и няма да сбърка ако си потърси късмета другаде.

19

Анонимен

преди 3 години

А Бойко пък за какво да ти подава оставка?

18

Ddd

преди 3 години

А Красен Кралев обикаля купоните и партитата.

fallback