20

Газдов

преди 3 години

До АнонименТози с Руското име Владимир и дядо му с руското име Васил е меко казано неграмотен. След покръстването Расате става Владимир, по същото време когато викингите основават Киевска-Рус и 100г. преди Владимир 1ви. Полека с руското име мал.оумник, а пък за изконно гръцкото име Васил няма смисъл да се говори. Аман от прости пишлигари. Късмет на Антъни, жив и здрав и дано се състезава за България, но и няма да сбърка ако си потърси късмета другаде.

19

Анонимен

преди 3 години

А Бойко пък за какво да ти подава оставка?

18

Ddd

преди 3 години

А Красен Кралев обикаля купоните и партитата.

17

Анонимен

преди 3 години

До кикиЯвно в спорта е същото като в политиката-мафиотщина!

16

Анонимен

преди 3 години

Ми то и сред населението е така. Не знаеш какво има в ампулите, обаче ти ги дават - ваксинирайте се.

15

Анонимен

преди 3 години

навсякъде другаде щяха да са подали оставка, но ние не сме всякъде..Тук всеки, който захапе кокала не го пуска!Като почнем от главатаря на шайката - Боко и тръгнем па разни дирекции, федерации...Та и този няма да си тръгне сам, то е ясно.Но се питам къде е министерството на спорта, досега трябваше да са пратили там полиция , да им вземе всички хапове и чашки и да ги изследва. Трябваше да им спрат и финансирането даже.

14

кики

преди 3 години

До АнонименА знаеш ли, че на всички останали е казано да се покрият за няколко седмици, и да пият много вода!А знаеш ли, че никой друг не е тестван, защото всички ще излязат положителни, и отбор по плуване няма да има!И колко още неща не знаеш.......

13

Никой

преди 3 години

Да се даде федерацията на младите. Те или ще оправят нещата, или не. Аз, като по-малък, си мислех, че всичко зная. Сега съм на друго мнение.

12

Анонимен

преди 3 години

До 7А какво да правят след като тези момчета са зависими? Ти нали си наясно че там треньора е нещо като собственик и се разпорежда със съдбата на спортистите..Негов собственик пък е шефа на федерацията,който нарежда какво да се прави.Обикновено по горните етажи са хора с партийни назначения и комунистически манталитет.Заради такива изгърмяха щангите например.Още живеят в комунистическото минало

11

Анонимен

преди 3 години

5,нося руско име Владимир, на дядо ми Васил който също носи руско име

10

ДДРОнег

преди 3 години

РАботата е ясна, пак треньорите са виновни !!!Първо футбола, после волейбола, сега плуването !!!Навсякъде ръководствот е скапано, мутренско !!!Подкрепям спортистите , ДОЛУ ТРЕНьОРИТЕ !!!ОСТАВКА ВЕДНАГА !!!

9

Анонимен

преди 3 години

До да,да ама неТе вече почнаха да се измъкват. Онзи ден имаше статия,мисля че беше за един от тях,не съм сигурна.Той казваше,че момчетата много добре знаели какво имало в чашките.Опитват се вече да прехвърлят вината върху момчетата.Това е както със скандала в щангите,същата работа.Накрая го отнасят спортистите,принуждавани да взимат,каквото им дават треньорите.Няма никой виновен,никой не е наказан.А такива таланти,като Антъни бягат от България

8

Станислав Рангелов

преди 3 години

До Анонименто па щото Антон е българско? 70% от имената гръцки, латински или еврейски...

7

Анонимен

преди 3 години

Момчетата са чисти като сълзи! Само тримца с допинг, а цял останал отбор- не. Казал им един прЕател, че хапчето на Спас никой не може да го открие и юнаците взели. После счупили национални рекорди наред. Отделен въпрос е колко трябва да ти е акълът да пиеш от чашка 35 хапчета без да се интересуваш кое какво е. Антъни е на друго ниво- доста по-интелигентно момче от онези тримата хубавци, които имената си не могат да напишат.

6

Анонимен

преди 3 години

Повечето лекари, които се занимават с медикаментозното възстановяване на спортисти в България са на много ниско ниво. Не е само липсата на пари. Дори и с пари става едно изхвърляне, купуват се скъпо ***, едно чудо е. Никой лекар с добро познание няма да тръгне да се разправя с глупости. В САЩ всеки втори си поръчва пептиди от Китай и си прави контролни тестове.

5

Анонимен

преди 3 години

До АнонименА ти носиш хубавото българско име ***. Познах ли?

4

Анонимен

преди 3 години

Едно време и срещу волейболната федерация се скачаше така, но нищо не стана. Тия федерациики се управляват от стари партиини функционери. Във всяка една от тях управлява по един Барба Ганьос по същите чорбаджийски методи като цялата ни държава.Иначе добре е направил, че е хвърлял чашките.

3

да,да ама не

преди 3 години

До Анонимен 1Рибата като се развали замирисва откъм главата! Атия момчета дето нямат и по 20 години са но опашката на края! Сега ще ни донесат от през девет дерета от десетото вода да докажат, че доктора, треньора..... са света вода ненапита, а момчетата са се назобали ей така, аматьорската! Явно са ги бушонирали! Ами на следващия внезапен външен контрол, ако светне целия отбор плувци и мъжки и женски със тоя анабол какво правим!? Аврамчев ще си направи ли СЕПУКУ?!

2

Анонимен

преди 3 години

Какво хубаво българско име!

1

Анонимен

преди 3 години

Така е Антъни!