Снимка: Reuters
fallback

Бившият футболист на Съндърланд и английския национален отбор Адам Джонсън търпи огромен физически и психически тормоз още в първите си дни в затвора, алармират английските медии.

Осъденият на 6 години зад решетките заради интимни контакти с непълнолетна Джонсън е бил изтезаван с ножчета за бръснене, като в момента е под наблюдение заради опасността да прибегне до самоубийство.

Единственият шанс на 28-годишният футболист е да бъде преместен от крилото със сексуалните престъпници, защото е заплашен от още по-големи зверства.

Доскорошната звезда е бил нападнат и рязан с ножчета за бръснене по лицето и интимните части. На този етап обаче няма индикации Джонсън ще бъде преместен в друг затвор.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Готино

преди 8 години

6 години заради едно "малко коте" Божинката да внимава..

12

Толераст

преди 8 години

искам да се сезира БХК, защото при нас индианците масово правят секс с малолетни и трябва да са в панделата, при това положение ще трябва да построим няколко нови затвора.Ама в правовата държава ***, член на Еврогейския съюз, такива неща не може да се случват.

11

Милен

преди 8 години

Сравненията с изнасилвача от Пазарджик са меко казано абсурдни. Джонсън не е изнасилвал никого, момичето напълно съзнателно и доброволно му е врътнало една. Сигналът е подаден от родителите и, а не от нея.Въпросът е какво правим с "местните" с културните особености дето *** 13-14 стават майки?

fallback