13

Готино

преди 8 години

6 години заради едно "малко коте" Божинката да внимава..

12

Толераст

преди 8 години

искам да се сезира БХК, защото при нас индианците масово правят секс с малолетни и трябва да са в панделата, при това положение ще трябва да построим няколко нови затвора.Ама в правовата държава ***, член на Еврогейския съюз, такива неща не може да се случват.

11

Милен

преди 8 години

Сравненията с изнасилвача от Пазарджик са меко казано абсурдни. Джонсън не е изнасилвал никого, момичето напълно съзнателно и доброволно му е врътнало една. Сигналът е подаден от родителите и, а не от нея.Въпросът е какво правим с "местните" с културните особености дето *** 13-14 стават майки?

10

Анонимен

преди 8 години

Доколкото знам, девойката е била на 15 година.Ако е вярно, това, което прочетох, този е осъден за това, че се е целувал с девойката и е правил сексуални докосвания, но не и за сексуален акт с нея. Странно е все пак ...

9

Българин

преди 8 години

Този ако го тормозят с бръснарски ножчета, нашите "Юнаци" трябва направо да ги секат с брадви, ама ни е скапана държавата!

8

Аз

преди 8 години

Английски национал, но търка кенефите в затвора. Дали са го рязали с бръснарски ножчета няма особено значение. И го осъдиха ефективно за няколко месеца. А Владо Кузов лежа ли в затвора ? Кметът на Пазарджик дали ще лежи ? Трябваше вече да е осъден - случаят му върви паралелно с този на Адам Джонсън...А колко български националчета са посещавали тоалетнте на Син Сити с малолетни ? Дали биха осъдили някои от тях ? Дали някога ще разберем...!?

7

Анонимен

преди 8 години

Английският съд не се е съобразил със религиозните чувства на Алън и традициите на неговият етнос

6

S

преди 8 години

А в България им дават условни - на ***, които са се гаврили с малолетни и т.н. Да чухте нещо за онзи кмет, който беше водил момиче в хотела - нищо, а трябва и той да полежи в затвора. Е това му е майката - полицейска държава и спазване на законите или по желание или принудително.

5

Dumb

преди 8 години

'Баси партенката... но явно на автора мнооого му се иска... да е в затвора :)

4

Анонимен

преди 8 години

новина лапната от английски третокласен жълт вестник който се опитва да увеличи продажбите си.

3

Генерал Гадорян

преди 8 години

Га * ни рива, а !

2

Анонимен

преди 8 години

малко му е

1

Анонимен

преди 8 години

Е, това ли са английските затвори. А, онази девойка едва ли е легнала насила с него.