Снимка: БГНЕС

"Разбирачите" от общината пренебрегнаха разпореждането на съда и си продължават с ремонта по бул. "П. Евтимий", ул. "Ф. Нансен" и бул. "Витоша". Това заяви Диана Русинова чрез пост във Facebook по повод поредните скандали със Столична община и реорганизацията на движението в центъра на София.

Ето какво още казва в поста си Русинова:

До вчера бях склонна да вярвам, че случилото се на "П. Евтимий" е плод на неразбиране, незнание на правилата и нормите и желание да се случи един конкретен проект, макар и по незаконен начин.

От тази сутрин съм на мнение, че става дума за една банда престъпници, които са превзели Столична община и на всяка цена са решили да си правят каквото си поискат. Тук не само демокрацията няма никаква стойност, не само законите бяха нарушени, а става дума за хора, които НЕ ИЗПЪЛНЯВАТ РАЗПОРЕЖДАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ СЪД!!!

До вчера не смятах, че оставката на кмета Васил Терзиев ще реши даден проблем, но днес съм убедена, че прокуратурата трябва да се намеси и незабавно да отстрани този човек от поста му. Управляващите в общината са банда престъпници, които не зачитат законите и се питам нима техните съпартийци от Да, България не бяха онези, които застават зад върховенството на закона? Къде са те сега и подкрепят ли действията на Терзиев и Спаси София? Това ли Ви е т. нар. промян? Припомням, че само фашистите и комунистите променяха по този начин каквото си решат - строяха паметници и убиваха нашите баби и дядовци без съд и присъда.

Настоявам прокуратурата незабавно да отстрани от поста му лицето Васил Терзиев, а още в понеделник ще заведем ново поредно дело срещу временните и постоянните им организации и всякакви други измислици, които са НЕЗАКОННИ!!!

Колкото до това, че Генералния план за организация на движението (ГПОД) бил "кутията на Пандора", подобно изказване показва само колко невежи, некомпетентни и неподготвени са едни млади момчета с амбиции да управляват. За управлението на селската тоалетна не се изсиква ГПОД, но за столицата - определено се изисква такъв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase