167

Анонимен

преди 5 часа

Некви нахални пенцционери кибичат насред велоелея пред спирката и не щат да се поместат. Какво ме гледаш бе! Не видиш ли че съм велисопедис!

166

Анонимен

преди 3 дни

До АнонименНапротив, много е зле. Днес минах оттам и по-големи задръствания не е имало, а велоалеите стоят празни и от двете страни. Не знам кой е измислил тази нова организация, но сигурно е Фандъкова.

165

Анонимен

преди 5 дни

Патриарха си е много добре, вчера минах от там и е по-добре отпреди. Не знам на кой какво му пречи.

164

Анонимен

преди 5 дни

Соларният Бони е много напет, тротинетката по Патриарха кара на пет и държи под ръка момък с пакет.

163

Анонимен

преди 6 дни

Травестит си ти,защото защитаваш тези неопределени същества,решили да съсипят всичко ! А ние да възстановяваме с нашите пари след тях,така ли искаш ???

162

754

преди 6 дни

Тоя ***, какво работи?

161

ДА!

преди 6 дни

Втори месец камион обикаля вечер и мете щателно улиците в Младост. Всяка вечер! Без пропуск. Аз такова нещо по Бойково и Фандъково време не съм виждал! И да, дори балконът ми е по-чист в следствие по-малкото прахоляк по булеварда! Ако това е самоуправство - евала, Терзиев!! Давай само така!

160

травестит

преди 6 дни

Къв е тоя травестит на снимката? Да не е брат на Любо Нейков? :)))

159

Този господин

преди 6 дни

Когото назначиха за експерт, въпреки че няма никакъв образователен ценз по темата е последният, който може да каже дали някой е престъпник или не. Отрочето на ДС не ми е любима фигура, но светлия пример на хилядите ремонти някак не бе коментиран от "експерта". Ако обича господин Русинова да си затваря голямата и не особено лицеприятана уста.

158

ДО КИРЕ

преди 6 дни

До Кире Кире, и на двете места!! Но едните ги избраха някои, а другите ги назначават. И защо ги избраха тези честни, умни, красиви, а създават безобразия навсякъде, кажи нещо, нали ги разбираш нещата!!!

157

Кире

преди 6 дни

Въпроса е къде са истинските престъпници, под чието бездействие процъфтяват дилъри, крадци, имотни схеми, газят се безнаказано хора. В кметството или в съда. Всеки може да прецени...

156

Тоталитаризмът...

преди 6 дни

...не само не си отива, а се и завръща с пълна сила, тва да не желаеш да изпълниш заповед на БГ съдът като кмет не означава нищо добро за Софиянци... Терзиев се оказа мноо кофти същество и пратен явно с ясен план да тормози софиянци - жалко, че имаше хора, които го избраха ;( .

155

Няма схеми далавери

преди 6 дни

Свирепа борба срещу Терзиев, значи най-накрая имаме кмет, който си върши работата.

154

Диян РУсинов-СЪДНИКА

преди 6 дни

Айде сега да дадат Диян Русинов на СЪД, защото слага клеймо на хора, които не са осъждани. Защото в България все още престъпник си само когато те осъдят - питайте Бойко Борисов, който не е престъпник.

153

Напротив!

преди 6 дни

Бандата престъпници бяха преди Васил Терзиев! Тази Диана Рукинова да не се е продала и тя на бат си Бойко Тиквата?!

152

Ганя

преди 6 дни

Последните 18год. на власт в София беше партия ГРОБ и онова неспособното същество заедно с нейния шеф! Били оставили София кукла, айде бе. Мръсен въздух, липсва маркировката, интегриранат амете с метлата, мие се един път на високосна. Не защитавам и тези сега по никакъв начин, ама да не забравяме толкова бързо!

151

анонимен

преди 6 дни

Вземи назаем едно сако от Бойко,че не се побираш в това

150

непукист

преди 6 дни

Не съм сигурен коя е Диана Русинова и защо на нейното мнение се дава трибуна, но е очевидно, че бърка фактите с желаното. Съдебното решение беше публикувано и съвсем не е това, което това лице твърди. Знам, че на някои хора им се иска прокуратурата да им е бухалка, която решава всички проблеми, но е хубаво да мислят, че бухалката има две страни.

149

Анонимен

преди 6 дни

Ама те в общината са и П*е*дераси, които разрешиха Прайда на с*бърканяците Г*ь*отверени и М*и*нетчийки да се възхваляват на Черешова задушница. . . Тези клаятиК*рци изобщо не са православни а са някаквио долнопробни ***.

148

Вътрешен глас

преди 6 дни

Добрутро,бе,Дианке!Чак сега ли го разбра?Ами че за тази банда престъпници българският народ гласува ентусиазирано вече...има,няма 15 години.