Снимка БГНЕС
fallback

"Докладът за комисиите ще се гледа отново, защото това не се случи, понеже всичко е незаконно", заяви Емилия Ангелова от ПП/ДБ/СС по Нова тв.

Oще по темата
"Всеки може да внесе доклад по време на заседанието", отвърна Антон Хекимян. И показа как ПП/ДБ/СС е гласувал за извънредното заседание. Решението е взето с 54 гласа от всички групи.

"Областната управителка Тодева изпълни политическа поръчка и това е явно за всички", заяви Хекимян.

"Всичко е заради Борис Бонев, който иска да овладее комисиите", допълни той. Всеки член на комисията има по един глас. "Те слагат прът в колелата на вашия кмет", допълни той.

По-рано днес областната управителка Вяра Тодева върна решението за комисиите на СОС и заяви, че ще следи как се вземат становищата там.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Гр

преди 3 месеца

Как без разрешение събаря тая кук мявка

22

R_today

преди 3 месеца

Руското министерство на вътрешните работи обяви латвийския министър на правосъдието Инесе Либиню-Егнер, министъра на финансите Арвилс Ашераденс, министъра на земеделието Армандс Краузе и бившия ръководител на латвийското вътрешно министерство Мария Голубева в списъка за издирване като част от наказателно дело, относно съзнателно разрушаване и повреждане на паметници на съветските войници от Втората световна война.Надявам се този факт да отрезви и някои болни мозъци на политици в България !

21

Алекс

преди 3 месеца

Борис Бонев се оказва доста кух и много упорит елемент.Добре е,че останалите общинари намериха начин да изолират този лаладжия.Ще прегласуват решението и Тодева няма да има думата.Още няколко дни загубено време заради ПП/ДБ и "Спасителите".

fallback