Снимка: БГНЕС

Нямаме й вяра на Вяра, така на брифинг коментира Георги Георгиев от ГЕРБ това, че областният управител Вяра Тодева върна избора на зам.-председатели и комисиите в СОС, предаде репортер на БГНЕС.

Общинските съветници на ГЕРБ ще поискат от националното ръководство на партията отстраняването на областния управител на столицата по време на ротацията. Те обвиняват Вяра Тодева в политическа поръчка.

Тормозът от страна на Борис Бонев и Васил Терзиев над София продължава. Това го виждаме с решението на областния управител от днес, с което връща решението за избора на комисиите в Столичния общински съвет. Това, което прави Тодева, назначена от ПП, е изпълнение на политическа поръчка, заяви Антон Хекимян. Тя е поставена на този пост, за да бъде представител на държавата, а не партиен активист. Днес тя се прояви като активист на ПП-ДБ и „Спаси София. Днес пак е дръпната ръчната спирачка. Аз, като председател на групата на ГЕРБ-СДС в СОС, от името на моите колеги, ще поискаме от националното ръководство на ГЕРБ нейното отстраняване. Възможно е това да се случи по време на ротацията”, каза Хекимян.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase