23

Гр

преди 3 месеца

Как без разрешение събаря тая кук мявка

22

R_today

преди 3 месеца

Руското министерство на вътрешните работи обяви латвийския министър на правосъдието Инесе Либиню-Егнер, министъра на финансите Арвилс Ашераденс, министъра на земеделието Армандс Краузе и бившия ръководител на латвийското вътрешно министерство Мария Голубева в списъка за издирване като част от наказателно дело, относно съзнателно разрушаване и повреждане на паметници на съветските войници от Втората световна война.Надявам се този факт да отрезви и някои болни мозъци на политици в България !

21

Алекс

преди 3 месеца

Борис Бонев се оказва доста кух и много упорит елемент.Добре е,че останалите общинари намериха начин да изолират този лаладжия.Ще прегласуват решението и Тодева няма да има думата.Още няколко дни загубено време заради ПП/ДБ и "Спасителите".

20

Анонимен

преди 3 месеца

Cъrлacyвaнo c nocoлcтвoтo, oбaчe...

19

Анонимен

преди 3 месеца

Бабичката с флекса

18

Идеалист

преди 3 месеца

В София трябва да се проведат нови избори. Изборите са опорочени и затова всики решения след тях са незаконни. Колкото до тази т.н. областна управителка е назначена от пол. група с мизерното представителство на едва 8,4 % от гласоподавателите в България. Тази фашистка събори незаконо Паметника на Червената армия.

17

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 3 месеца

А по правилата ли е тази да се намесва и да спира работата на СОС тази е от шарлатаните а защо не оспорва и избирането на шеф на СОС по правилата на шарлатаните ли е държавата е заминала щом този госпожа еднолично командва

16

А бре де бре

преди 3 месеца

БСП и ГЕРБ влязоха в тясна схема, за да превземат СОС.

15

Анонимен

преди 3 месеца

"Няколко са нарушенията на СОС - извънредното заседание на общинския съвет за попълване на комисиите не е свикано по правилата. Дали всички общински съветници са били в залата не ги извинява, но всички би било добре да се запознаят с правилника и законовите изисквания, за да може да има легитимни решения на СОС."

14

Реалността

преди 3 месеца

Значи за своеволията в общините има нещо като Конституционен съд. Като действат незаконосъобразна, идва санкцията на областния управител. Добре!

13

Реалист

преди 3 месеца

Сценарият на Боко Банкянски, за подмяна изцяло на вота на избирателите, върви успешно! Завладяна София е блокирана успешно ...от Борисов и протежето му Хекимян, който е пратен на първа линия да клевети Тодева! Търпете .....!

12

Мдааа

преди 3 месеца

*** е вече в историята, благодарение и на смелата Тодева.

11

Мнение

преди 3 месеца

Тодева постъпи правилно като върна едно незаконосъобразно решение! А Хекимян е евтин лъжец и манипулатор!

10

Мнение

преди 3 месеца

Кекимян е платена под..а изпэлняващ партийните поръчки на ГЕРБ по злепоставяне на достойните хора у нас, като Тодева.

9

Г557дт

преди 3 месеца

За кого е ясно бре, Кекимянчо? Този ГЕРБ го наеха да прюе по всичко, което е добро за страната ни!

8

Изниква един въпрос

преди 3 месеца

Налага се въпросът защо се бави сформирането на комисиите в СОС!? Внимателно се налага да се провери какво правят на тъмно, без санкцията на СОС Терзиев и общинските съветници от ПП-ДБ-СС!? Другият въпрос е дали общинските съветници от ПП-ДЛ-СС са параван на действията на Терзиев или активни участници!?

7

Анонимен

преди 3 месеца

Ето така четири години останалият на трето място в изборите ще се прави на голямата работа.

6

Да,бе

преди 3 месеца

Понеже Хикимян не изпълнява политически поръчки,даже и когато беше уж журналист.

5

Анонимен

преди 3 месеца

истеричката от етноса що още не е започнала да плюе и по този въпрос, а ванче?

4

Цирк герб

преди 3 месеца

Крадеца вика дръжте крадеца.