Снимка: БГНЕС
fallback

Аварийните екипи на Столичната община са реагирали на 10 сигнала заради силния вятър в събота.

Във връзка с прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) за днес за жълт код за силен вятър от Столичната община напомнят на търговците да проверят билбордове и рекламно-информационните си елементи. Строителните филми, изпълнителите на обекти, да обезопасят строителните огради и скелета на съответните обекти.

Гражданите да обезопасят незакрепени предмети от своите тераси или прозорци.

Аварийните екип на Столична община са в готовност да реагират на сигнали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

леле леле

преди 6 месеца

Строителните филми,,,,,, вие сериозно ли бе днесааа :)

8

Анонимен

преди 6 месеца

Ветровете днес света владеят и който ги нема по балконите, да му изметат и почистят балконите зле живее! Добре, че са ветровете по балконите иначе трябва всяка седмица да викам Гергана Пиле Шарено да дойде с метлата и да и плащам парички за почистване на балкона според сезона на вихрогона!

7

Анонимен

преди 6 месеца

Със Китара излезнах Аз на балкона и запях на Гергана - мойта съседка на балкона: На кого е нужна кирара без струни, закъсняла нежност, пленени думи, на кого е нужна нощта без звездите, въглен вместо огън, плачът на жените? Ветровете гонят ме през нощните клади на балкона, косачи раздират без пощада душата ми млада..... Еееее Гергано, ела Гергано, ела! При мен вяръра е силен и ще го спреш като дойдеш с метлата да го изметеш!

fallback