9

леле леле

преди 6 месеца

Строителните филми,,,,,, вие сериозно ли бе днесааа :)

8

Анонимен

преди 6 месеца

Ветровете днес света владеят и който ги нема по балконите, да му изметат и почистят балконите зле живее! Добре, че са ветровете по балконите иначе трябва всяка седмица да викам Гергана Пиле Шарено да дойде с метлата и да и плащам парички за почистване на балкона според сезона на вихрогона!

7

Анонимен

преди 6 месеца

Със Китара излезнах Аз на балкона и запях на Гергана - мойта съседка на балкона: На кого е нужна кирара без струни, закъсняла нежност, пленени думи, на кого е нужна нощта без звездите, въглен вместо огън, плачът на жените? Ветровете гонят ме през нощните клади на балкона, косачи раздират без пощада душата ми млада..... Еееее Гергано, ела Гергано, ела! При мен вяръра е силен и ще го спреш като дойдеш с метлата да го изметеш!

6

Анонимен

преди 6 месеца

Е в цял свят, ветрове,/добре за вятърните мелници/, наводнения и разруха.климатични промени ли...:))

5

Анонимен

преди 6 месеца

А защо Столична община още разрешава да се строят сгради над тротоара?

4

Анонимен

преди 6 месеца

Метеоролозите не знаят вече от къде ще долетят птиците! Не знаят вече от къде вятър ще завее! Не знаят вече от кое балконче, Гергана пиле шарено ще запее! Не знаят вече какъв ще е утрешният ден, понеже не знаят самолетите с какво пръскат по балконите, като летят високо в небесата!

3

Анонимен

преди 6 месеца

Трият стиховете за балконите. Ах летете ескадрони, качете се на тия балкони и прогонете ветровете, че идват времената на снеговете!

2

Ая I-во поколение сф

преди 6 месеца

Коганка ще задуа? Чи тук в манастирски ни вей ощи.

1

Анонимен

преди 6 месеца

Вятър вей, *** грувичи, чин, чин бали на кой балкон?