Снимка: Facebook
fallback

Пореден инцидент на Околовръстното шосе в София - изгоря "Ферари" за 700 хил. лева.

От клипове, разпространени в социалните мрежи, се вижда как огнеборци се опитват да потушат огъня, но предницата на луксозния автомобил е напълно унищожена.

Все още не е ясно дали колата е катастрофирала или се е самозапалила.

Горящото "Ферари" е модел  812 "Суперфаст", което се произвежда от 2017 година насам, а цената му започва от 700 хил. лева.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

51

Гочо Трабанта

преди 1 година

Сипал е 95Н, не е сменил маслото, щото е мегаскъпо, или пък го е заменил в някой "оторизиран" сервиз с такова за 25-30 годишни таралясници и резултатът е налице!

50

До 51

преди 1 година

Ще почака да е утре! Със сигурност първо ще искат становище на Ферари за причина за пожара. Ако е фабричен дефект ще си търсят парите от тях, ако се окаже неправилна подръжка, доста че почака да вземе пари от застраховка! В тия времена такава кола не се продава лесно, особенно с произход България и възможността за опит за застрахователна измама никак не е малка!Точно този модел не се самозапалват под път и над път

49

Анонимен

преди 1 година

Утре застрахователите щв му изплатят всичко и ще вдигнат застраховките,за да си компенсират загубите. Общо взето 90% от хората които спазват правилата плащат повече пари заради 10% системни нарушители които често причиняват катастрофи

fallback