51

Гочо Трабанта

преди 1 година

Сипал е 95Н, не е сменил маслото, щото е мегаскъпо, или пък го е заменил в някой "оторизиран" сервиз с такова за 25-30 годишни таралясници и резултатът е налице!

50

До 51

преди 1 година

Ще почака да е утре! Със сигурност първо ще искат становище на Ферари за причина за пожара. Ако е фабричен дефект ще си търсят парите от тях, ако се окаже неправилна подръжка, доста че почака да вземе пари от застраховка! В тия времена такава кола не се продава лесно, особенно с произход България и възможността за опит за застрахователна измама никак не е малка!Точно този модел не се самозапалват под път и над път

49

Анонимен

преди 1 година

Утре застрахователите щв му изплатят всичко и ще вдигнат застраховките,за да си компенсират загубите. Общо взето 90% от хората които спазват правилата плащат повече пари заради 10% системни нарушители които често причиняват катастрофи

48

Муахаха

преди 1 година

Спестил е от обслужване в оторизиран сервиз в Румъния или Турция и бай Кольо Боша е побългарил някоя връзка и маркуч и ето ти резултата!

47

Рв

преди 1 година

Гледам не ги карат много..сигурно се палят често.

46

сдфг

преди 1 година

Моята комшийка била изпреварена от тази кола. Шофьорът карал като на слалом и хората натискали спиричаки, за да избегнат сблъсък. После колата почнала да пуши и на връщане от Ринг вече била изгоряла.

45

blok

преди 1 година

Скоро ще почнете да пишете и как се палят електрическите кошници.

44

Анонимен

преди 1 година

Ко искате статията да е по-интересно, напишете на кой е колата, с какво се занимава, кога я е купил и такива интересни неща, а не просто някакво съобщение.

43

хм

преди 1 година

Не знам колко Ферарита има в България, но за едно знам, че няма каско, защото било 25-26 хил.лева на година и на собственика му се досвидяло. Дано не е това.

42

Винкело

преди 1 година

Прецакала се е газовата уредба!От евтините е!

41

Анонимен

преди 1 година

Блато, запалила се кола и информират робите да знят. Такива поклоници на коли (уред за предвижване от точка А до Б) нямат място в Западна Европа. Да си седят на село и да се кланят на един уред Простият народ си е *** и медийте също

40

Анонимен

преди 1 година

Гледам не ги карат много. Явно си има причина.

39

до ха

преди 1 година

Защото е Ферари. Ако бешие Опел Астра - едва ли.

38

Асан

преди 1 година

ДЗИ да плаща фирата :)))

37

ха

преди 1 година

и защо ни информирате ?!

36

Просто правило

преди 1 година

Може пък да не е слушкал и отнякъде са му дръпнали ушите, образно казано. Във всички среди има правила, има и йерархия. Който не се съобразява с това, яде пердах под някаква форма. Някой непослушко може и да се озове най-горе в йерархията изведнъж, със скок, но това става веднъж на един милион случаи на непослушание и несъобразяване с правилата, които са толкова по-строги, колкото повече са паричките в съответната среда.

35

Анонимен

преди 1 година

Добре че не си взех Ферари.

34

Анонимен

преди 1 година

Може нещо застрахователна измама или собственика го е стигнала кармата, за честно изкараните му пари.

33

Баба ви Цуца

преди 1 година

Човекът е слушкал и папкал. Вие като не слушкате, по-малко ще папкате.

32

Газьо

преди 1 година

Като слагат най-евтините газови, така е.