fallback

Общ преглед
От неправителствената организация „Спаси София“ определиха ремонтът пред Народното събрание като провал на кмета Йорданка Фандъкова.
Oще по темата


„По всичко личи, че жълтите павета ще са по-криви след пренареждането“, категорични са от организацията.

"На това приличат жълтите павета пред Народното събрание след ремонта за 17 млн. лв. Криви фуги, накълцани, счупени и непочистени павета и камари пясък - така ще изглежда най-централният площад на София. Най-лошото е, че малкото останали жълти павета се режат, за да могат строителите да запълнят некадърните фуги и така ремонтът на историческата настилка всъщност я унищожава", оплакват се от организацията, водена от общинския съветник Борис Бонев.

Реконструкцията пред парламента е част от глобалното преустройство на Зона 4 на софийския център, в която попада и площадът около храм-паметника „Александър Невски“. Строителството се извършва от добре известна фирма – "Трейс Груп". Общият бюджет за ремонта на Зона 4 е 14,2 млн. лв. без ДДС.




 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

75

До Епа

преди 1 година

Как са свързани точно пък жълтитет павета с комунизма, бе червен мушморок. То България я е имало и пред 9-ти септеври.

74

Епа

преди 1 година

Жълтите павета да се извадят нали разрушавате всичко свързано с комунизма ,или само което не ви върши работа унищожавате.колко сте жалки краварски клоуни.

73

Анонимен

преди 1 година

Абе 73! Ти СПА ли като Бойко си докара охранените строителни фирми с тежка строителна техника на паветата? Да протестират за още пари напред за без работа и скрити ремонти, но на наши хора.И като ги спряха нерегламентирани пари и тези цъфнаха там - на жълтите павета. Да ги оправят ТЕ! От парите дето са им дадени напред за нищо.

fallback