Общ преглед
От неправителствената организация „Спаси София“ определиха ремонтът пред Народното събрание като провал на кмета Йорданка Фандъкова.
Още по темата


„По всичко личи, че жълтите павета ще са по-криви след пренареждането“, категорични са от организацията.

"На това приличат жълтите павета пред Народното събрание след ремонта за 17 млн. лв. Криви фуги, накълцани, счупени и непочистени павета и камари пясък - така ще изглежда най-централният площад на София. Най-лошото е, че малкото останали жълти павета се режат, за да могат строителите да запълнят некадърните фуги и така ремонтът на историческата настилка всъщност я унищожава", оплакват се от организацията, водена от общинския съветник Борис Бонев.

Реконструкцията пред парламента е част от глобалното преустройство на Зона 4 на софийския център, в която попада и площадът около храм-паметника „Александър Невски“. Строителството се извършва от добре известна фирма – "Трейс Груп". Общият бюджет за ремонта на Зона 4 е 14,2 млн. лв. без ДДС.
 

Коментари Напиши коментар

75

До Епа

преди 6 месеца

Как са свързани точно пък жълтитет павета с комунизма, бе червен мушморок. То България я е имало и пред 9-ти септеври.

74

Епа

преди 6 месеца

Жълтите павета да се извадят нали разрушавате всичко свързано с комунизма ,или само което не ви върши работа унищожавате.колко сте жалки краварски клоуни.

73

Анонимен

преди 6 месеца

Абе 73! Ти СПА ли като Бойко си докара охранените строителни фирми с тежка строителна техника на паветата? Да протестират за още пари напред за без работа и скрити ремонти, но на наши хора.И като ги спряха нерегламентирани пари и тези цъфнаха там - на жълтите павета. Да ги оправят ТЕ! От парите дето са им дадени напред за нищо.