fallback

Общ преглед

Протестиращи блокираха столичния бул. "Дондуков" точно пред входа на парламента. Именно в новата сграда, където заседават депутатите, са се барикадирали майките на деца с увреждания от "Системата ни убива".

Oще по темата
Със събралите се пред партийния дом излезе да говори депутатът от БСП Иван Ченчев.

На място има полиция, която не допуска никой да влиза в сградата.

Очаква се по-късно тази вечер повече хора да се присъединят към протеста, като вероятно булевард „Дондуков“ ще остане блокиран през цялата вечер.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

Анонимен

преди 3 години

Госпожа Лъжа днес от трибуната на парламента каза.На площада са стотици хиляди, което значи ,че са поне двеста хиляди. От това ,по голяма наглост и безочие ,няма накъде. И ,тези лу М *** ни искат да управляват.

38

Анонимен

преди 3 години

48Анонименпреди 53 минути 1 3в Фейсбук твърдят че от полицията са хвърлили газ зарин срещу хората?! Това ако се потвърди отиват на трибунал в Хага за престъпления срещу човечеството.Това е забранено какво правиш бе борисов?????##$###############Сополанко ,ти имаш ли си представа какъв газ е зарин!?

37

Анонимен

преди 3 години

в Фейсбук твърдят че от полицията са хвърлили газ зарин срещу хората?! Това ако се потвърди отиват на трибунал в Хага за престъпления срещу човечеството.Това е забранено какво правиш бе борисов?????

fallback