Снимка: Facebook / Карина Караньотова
fallback

След като видяхме част от много лошо ремонтираната софийска улица "Граф Игнатиев", се появиха снимки на градинката пред църквата "Свети Седмочисленици".

Настилката, приличаща на такава от кухня или баня, предизвика гневни коментари във Facebook.

 

 

Oще по темата

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

157

традиция

преди 5 години

До МенМоже и да е било село,със селски традиции,но за 20г.,благодарение на достатъчно умни градоначалници,получили образование на запад и милеещи за града си,София става един красив град!Разходи се из централната част на града и разгледай все още запазените сгради от периода след освобождението!Няма такава красота-къщи от италиански,австрийски архитекти,от български учили на запад!И да-това е традиция!А не този мутренски барок,този кич,който ни се налага последните години от всякакви първенюта

156

Ясно е

преди 5 години

Просто уникална безвкусица типично за Земелрок плод на корупцията на архитектите при обществените поръчки.

155

Плочките

преди 5 години

Чета тук някакви дебати и полемики около плочките в градинката.Харесаха ми от пръв поглед. Става по-хубаво от преди - асфалт.Ясно е, че 100 човека ще дадат 100 мнения. Не може да се харесат на всички, а и не е това целта. Това е "моята" градинка, защото доста години живях на ъгъла на Граф Игнатив и 6-ти септември и учех в 6-то училище. Мнението ми е, че всичко става много добре!!!

fallback