157

традиция

преди 5 години

До МенМоже и да е било село,със селски традиции,но за 20г.,благодарение на достатъчно умни градоначалници,получили образование на запад и милеещи за града си,София става един красив град!Разходи се из централната част на града и разгледай все още запазените сгради от периода след освобождението!Няма такава красота-къщи от италиански,австрийски архитекти,от български учили на запад!И да-това е традиция!А не този мутренски барок,този кич,който ни се налага последните години от всякакви първенюта

156

Ясно е

преди 5 години

Просто уникална безвкусица типично за Земелрок плод на корупцията на архитектите при обществените поръчки.

155

Плочките

преди 5 години

Чета тук някакви дебати и полемики около плочките в градинката.Харесаха ми от пръв поглед. Става по-хубаво от преди - асфалт.Ясно е, че 100 човека ще дадат 100 мнения. Не може да се харесат на всички, а и не е това целта. Това е "моята" градинка, защото доста години живях на ъгъла на Граф Игнатив и 6-ти септември и учех в 6-то училище. Мнението ми е, че всичко става много добре!!!

154

До 139

преди 5 години

"Това ако е мрамор, значи зимата ще има много потрошени крайници. На мраморна настилка се пързаля фантастично! Това беше и един от мотивите за смяна на настилката пред НДК." Ами не е мрамор. Откъде го измислихте??? Първо. Плочките са хубави. Трябва да коментирате комплексно, когато всичко е готово. Това е само началото. Плюете копчето на балтона.Второ. Плочите са бетонови, много и здрави и устойчиви.Трето. Плочите са с противохлъзгащо покритие.Няма какво да се обяснява на червени злобари

153

с басейна ми харесва

преди 5 години

Ами да сложат и басейна от картинката. С басейна повече ми харесва. Без това за църквата все им трябва светена вода... Ето от къде ще я гребат. Само дядо поп да не си пере гащите в басейна де...

152

До 152

преди 5 години

Личи си от дълбокомисленото ти изказване. Затова, спри да плюеш и стига си завиждал! Полезен съвет за всички, които се смятат за българи.

151

Анонимен

преди 5 години

селяните станаха граждани-столичани и са вече със сериозни претенции

150

Анонимен

преди 5 години

много *** народ се разхожда из улиците ,по Тодор Живков-во време нямаше такива бродещи по пътя НЛО-та

149

Софиян Провансов

преди 5 години

Това творение си има автор : арх. Иво Пантелеев. Това е могъл, това измислил. Проблема е, че е някакъв си зам. председател на камарата, отдавна на софрата на общината и още много негови "творби" ще се наложи да преглътнем. Добрата новина е, че това няма да издържи повече от пет - десет години и отново ще трябва да се подменя, така че.... За изпълнителите на "проекта"....., просто Валю Златев от Правец.

148

Анонимен

преди 5 години

Е не, тва вече изби рибата отвсякъде. Но, какво ли няма да видим още... в тази ера.

147

Анонимен

преди 5 години

Като оставим некадърното изпълнение, проектантът явно не е пътувал по на запад от Калотина, за да избере такива плочки, които напомнят за обществен басейн от късния соц. А чиновниците от комисията, избрала проекта, със сигурност не знаят нищо за естетиката на стара София... Столичани в повече!

146

Анонимен

преди 5 години

Извинявам се вече ама какво е шокиращото???В истерията заради ремонта на графа всякакви антигербери сега ще лаят като побеснели и "ще взривяват социалните медии".КАКВО Е ШОКИРАЩОТО??Много си е добре настилката,а тоя *** да ходи ако иска и в Трън,там настилката е шарена.За Витошка защо била шарена,сега пък била сивобяла.я марш.

145

До 145 Веското

преди 5 години

Веселине Веселине как само си пролича че си от Загора. Наречи ме профит но префвиждам че даже не си ходил в Европа да видиш какво е нормален и красив площад.Нищо де, стой си в Загора, там е най-добре

144

ERICH

преди 5 години

Не е важно работата да свършена качествено , а е важно парите да бъдат усвоени от правилните фирми свързани с точните хора от политическата камарила.Предполагам ,че рез зимата тази градинка ще се превърне в лобно място на много хора.Ще бъде осигурен един постоянен поток към "Пирогов" на пациенти със счупени крайници,сътресения на мозъка , а и близката църква няма да стой без работа.Ако хората имат някаква доблест трябва да съдят общината и Фъндъкова за проявено малоумие в най-тежък вид=

143

Анонимен

преди 5 години

Нещо между банята на Версаче и салона на гарата. Колкото по-голяма става София,толкова по-голям става размахът на безвкусицата и простотията.

142

Веселин

преди 5 години

На мене пък ми харесват тези плочки,я елате да видите нашият гранит в Ст.Загора ,на нищо не прилича.Вие какво искате ,по мокет и паркет да ходите...хахахах винаги от 5 човека ,ще има поне 6 мнения.

141

Анонимен

преди 5 години

До Вън ГЕРБ от властта!Гласувай си за Корнелия и сменяй властта, така се прави! Не сме 9-ти септември.

140

Анонимен

преди 5 години

До Стига ревахте!!!Вие им обяснявате, ама те си имат вътрешни причини да хейтят. Нали някой трябва да им е виновен, за мизерията в собствения им живот.

139

Анонимен

преди 5 години

Аман от мрънкалници, идеално си изглежда! У ваше село да не е по-хубаво?

138

Анонимен

преди 5 години

На тия плочки как ще им отиват нЕколко изкуствени палми ... Утепало се е!