Снимка: Булфото, архив
fallback

Само ден след като охранители пребиха зверски мъж на Околовръстното шосе в София, нов случай на агресия на пътя бе регистриран в столицата. За щастие този път без сериозно ранени.

В "словесна схватка" влязоха шофьори на градски транспорт и на лек автомобил, съобщава bTV. Случката се e разиграла на бул. "Петко Тодоров" пред входа на пазар "Иван Вазов".

Шофьорът на леката кола спира, за да може възрастна двойка да пресече булеварда. Това изнервя водача на градския автобус по линията 74 и той, по думите на свидетели, започнал да обижда шофьора на лекия автомобил.

Водачът на леката кола Никола Петков разказа пред bTV, че е слязъл от колата, за да попита водача на автобуса защо го псува. В бързината обаче той забравил да дръпне ръчната спирачка и автомобилът тръгнал леко по надолнището и това накарало шофьорът му да се върне бързо в колата, за да я спре. Междувременно шофьорът на автобуса тръгнал и обърнал отворената врата на леката кола.

Това наложило пристигането на полиция, която да регистрира пътния инцидент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 8 години

Мисля, че трябва да несе назначават повече простаци, а грамотните шофьори да будат защитениТогава копанари няма да попадат нито в градския транспорт, нито в полицията, нито другаде.Защото простотията не е въпрос на координатен принцип, а на качества.Сега е лесно - софиянец - значи умен. Парижанин - *** - не е роден в София.Професор - роден е в Аляска, значи е ***, щото не е роден в София...Мисля, че поумняхме. Простаците са ясни, независимо къде са правени и родени...Дано не съм направ

14

Анонимен

преди 8 години

Хората на пътя са откачили. Всеки се мисли за най-великия. Ако спазваш правилата всеки те изпреварва и те гледа лошо, наежил се още малко ще скочи през прозореца.

13

Анонимен

преди 8 години

Хората на пътя са откачили. Всеки се мисли за най-великия. Ако спазваш правилата всеки те изпреварва и те гледа с *** дизуонония.

fallback