15

Анонимен

преди 8 години

Мисля, че трябва да несе назначават повече простаци, а грамотните шофьори да будат защитениТогава копанари няма да попадат нито в градския транспорт, нито в полицията, нито другаде.Защото простотията не е въпрос на координатен принцип, а на качества.Сега е лесно - софиянец - значи умен. Парижанин - *** - не е роден в София.Професор - роден е в Аляска, значи е ***, щото не е роден в София...Мисля, че поумняхме. Простаците са ясни, независимо къде са правени и родени...Дано не съм направ

14

Анонимен

преди 8 години

Хората на пътя са откачили. Всеки се мисли за най-великия. Ако спазваш правилата всеки те изпреварва и те гледа лошо, наежил се още малко ще скочи през прозореца.

13

Анонимен

преди 8 години

Хората на пътя са откачили. Всеки се мисли за най-великия. Ако спазваш правилата всеки те изпреварва и те гледа с *** дизуонония.

12

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 15Във Франция си пресичат де видят.Само ние, Българите, чакахме светофата... Е може някой коняк да не е, ама ние чакахме.Така е. В Турция е "джангър" - всеки кара кой как може, ама им е простено.В Австрия и Германия те глобяват тутакси... Супер е!Няма място за ***!

11

Анонимен

преди 8 години

Ама вие верно ли си мислите,че само тука е така?Бедна вие фантазията какво е по другите държави от нашия калибър!

10

Анонимен

преди 8 години

До GromЧовека не е искал да ги сгази БЕ, ***! ВИЕ ГИ СГАЗЕТЕ!Що давате акъли?!Ако искате да накарате полицаите да си заслужат заплатите - пишете що не санкционират колибарите, дето не знаят къде да пресичат.

9

Grom

преди 8 години

Там има подлез! И не следва да се пресича отгоре!

8

Анонимен

преди 8 години

До ШАРО БАРОШаро, ти ги гази и ги лежи после. Аз искам да шофирам без някакви *** да ми пречат, шарейки между лентите, защото си мислят че ще "лъснат" като "пичове" или ***, разбира се... което е вярното...Та, докато се отървем от мутрагенно-изменените (биячите на околовръстното) или от такива катоя "шифор" на автобус 74, дето шефовете са му го избрали, защото прилича на тях... ще мине време.Простаците са като ято - гледайте и се забавлявайте да ги ебавате!

7

Анонимен

преди 8 години

Пак статия за шоферите - най-гадната прослойка сред българите! Няма нужда от коментар.

6

Hellrazor

преди 8 години

До BURZUMИзвинявай, специално заради теб ще спра да нося очила и качулка. Дали ще ти обърнат фасона с качулка, очила или цилиндър е все тая, не мислиш ли?

5

до 5

преди 8 години

Леле какво правиш при съмнение за проблем в колата ,не смееш да излезеш от колата да не си помисли някой че ще му направиш нещо, Поведението е агресивно не слизането от колата .

4

Анонимен

преди 8 години

До BURZUM: - "колко хора носят слънчеви очила през зимата ......тия хора крият лицата си..."срещат се много повече с качулки, като през средните векове, крият си главите.

3

Анонимен

преди 8 години

Неадекватно поведение на двамата , обикновено така става .

2

Анонимен

преди 8 години

Самото слизане от колата без да има ПТП за мен е проява на агресия!

1

Гневен българин

преди 8 години

В "разкошна" държава "живеем".