Пореден акт на незачитане на знаците и ЗДвП!
Пореден акт на незачитане на знаците и ЗДвП!
BP3432BT - поредното паркиране след знака Б27 и затрудняване на достъпа до съседния имот - 25.10.2019 в 12.20ч - ул.Майстор Алекси Рилец 10, София.
До кога ще паркираме все едно сме на магаре, което го оставяме на паша в полето?
Тук в града има знаци и закони!
Сигнала е докладвам в КАТ! Снимка: КАТ | 11 ное 2019 08:49
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
17
4498
13
1
Напиши коментар Коментари
12
1
 
3
 
! Отговори
албена преди 4 години
Само мозъчни инвалиди без останала капка мозък , но пък много НАГЛИ!
11
1
 
8
 
! Отговори
секиш преди 4 години
Само ръбове в тоз нашия квартал! Като вида така някой спрял в нарушение на знака минавам и му надирам цялата кола ! Кога ще се научите на ред бе моркови!
10
1
 
10
 
! Отговори
Хипар преди 4 години
Тия от тоя край са камилари! Освен да спират така и да реват друго не могат да правят! Те затова са на това дередже! после се чудят кой и защо го е направил....
9
1
 
10
 
! Отговори
Girata преди 4 години
Само цър-вули се навъдиха в тая София и незачитане на правилата, знаците и правото на другите! Като не слуша и не вижда знака му нарисувайте колата и ще се научи!!!
8
1
 
11
 
! Отговори
Лудия Макс преди 4 години
Ще се лее вино и ракия, ще се цепят ***....Здрава ръка трябва явно щом няма правила!
7
1
 
19
 
! Отговори
Аман преди 4 години
Аман от сеLски пръчки, които не зачитат правилата и не искат да проумеят, че има правила, които трябва да се спазват! Кучето скача според пръчката! Бой и глоби и ще се оправят!
6
2
 
25
 
! Отговори
ПУ преди 4 години
Добре де, защо сте толкова нагли?! Явно искате един хубав фиш и да се наиграете! Има закони, има знаци и трябва да се спазват! Ако не ви харесва заминавате в Сирия - там няма правила!
5
1
 
26
 
! Отговори
Агидка преди 4 години
Снимате го и в КАТ! От там го поемат те! А който има претенции и за други пречещи - пак в КАТ! Този народ си мисли ,че нещата ще са както на тях им се иска - по старому и живота около тях е спрял! Няма как , всичко се променя и на когото не му харесва се мести на тихо място - на село, където паркира както си знае и както спира магарето! Тук има правила и се спазват!
4
26
 
5
 
! Отговори
БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР преди 4 години
До ХахахахМани го,не виждаш ли че е оскотял и всичко му е криво
3
25
 
18
 
! Отговори
Хахахах преди 4 години
Колега, обаче упорито постваш само хората, паркирали пред прословутия ти знак и ни вопъл за онези по-напред, които паркират на тротоара. Зорът явно не е да се спазват правилата и знаците, дето ги имаш в големия град, ами, че ти е трудно да си влезеш в гаража. Като си радетел за правила, гледай да не е избирателно.
2
4
 
33
 
! Отговори
Жълта лампа (мигаща) преди 4 години
'Ми те ВР и РК са си 'се така - без изключение!
1
39
 
12
 
! Отговори
Кътю преди 4 години
Тука един и същи оплаквачи поства снимки през 2 седмици на тоя Форд, че му пречел. А стига ве ***, ти не му ли наряза гумите досега, няма кой да ти свърши работата, да знайш