Снимка: БГНЕС

"ПП-ДБ имат идеална коалиция с БСП и ИТН, като се добави и Възраждане си става една сериозна коалиция. Длъжни сме, за да има стабилна България, да дадем стабилен резултат, за да не може те отново тази коалиция да безчинстват", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, цитиран от БГНЕС.

"Например във Варна ПП и Възраждане си избраха кмет. Да се надяваме, че с тази коалиция и ДПС няма да отиде, защото ще останем съвсем сами. Като всеки ден говорят за Пеевски, всъщност цялата мъка е да си привлекат и ДПС, както си беше, бяха си заедно.

Повече в сглобки, в такива неща не участваме", категоричен е Борисов.

"С Алексей Петров, който направи сглобката, бяхме в един отбор с Кирил Петков. Бащата на сглобката беше покойният Алексей Петров", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Асен Василев излезе и каза, че Габриел е лицето на мафията. После Денков казва, че Габриел е жертва на Борисов. Когато правехме правителство, бяхме само аз и Асен Василев. Аз не съм преговарял с Пеевски. Но сега опорката им е, че Пеевски командва ГЕРБ", каза Борисов.

Той съобщи, че днес е определен предизборен слоган. "Слоганът за европейската ни народна партия е: "Сигурна Европа. Дължите ми 200 хил. долара за лобизма и за рекламата", пошегува се Борисов.

Той коментира инфраструктурата, като каза, че всички знаят, че ГЕРБ могат да строят, „всички знаят какво сме направили за инфраструктурата“.

"Един километър от едното платно по Околовръстното е изкърпено, а другото е цялото в дупки, като пътувате за "Овча купел". След ремонтираното веднага влизаш в 5-6 ями. Таман се зарадваш и се озъбиш. Тези хора сега не се интересуват от града. Сега всички дъги щяха да са затворени и да има скоростен пръстен около София и възможност да се ходи в евентуалната детска болница. Това си избраха софиянци, това си имат“, каза Борисов.

"Вярно - нечестно, вярно - с флашки, но имаха повече гласове. Половин година мина - няма промяна", според Борисов. Успяха да излъжат огромна част от хората, но резултатите са видими, добави той.

"Тръгнаха да си приписват само доброто. Това, което се случва е лошо за всички партии, няма победител, няма спечелил. Това омаскаряване, това ежедневно отблъсква хората от политическата класа. Кампанията ни трябва да е позитивна, трябва да е ние какво ще направим, ние. Другите да си носят отговорност за себе си", подчерта Борисов.

"Колкото например ние сме направили за образованието, никой не е направил. Денков издига в култ боя с пръчки в клас, да се дисциплинират хората. Това го казва академик, в желанието си да уязви мене, уязвява себе си", каза още Борисов. /БГНЕС
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase