BMX 2 - карат легнали в Сидни
BMX 2 - карат легнали в Сидни
През 80-те след Ав$тралийския филм Банда BMX много Балканчета претърпяха "Пълна Промяна". Сега нова мода - караш легнал
Снимах го на 11 Rawson St. 2089, към Eaton-Montpelier пресечка на Premier стрийт където живея в Сидни Ав$тралия
Сигурно тренира за състезанието с летящи велосипеди, карат се легнал, леки с крила и се потрошват при кацане :) Снимка: Сидни Ав$$тралия | 28 ное 2014 10:11
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
86
12882
7
29
Напиши коментар Коментари
68
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ей, Сиднито. Имам роднини в Сидни и мисля да ти ги пратя да те проверят там на адреса.
67
0
 
5
 
! Отговори
Astarot преди 9 години
Синдито пак е скъсал $инджира :)
66
9
 
2
 
! Отговори
от Сидни Ав$тралия преди 9 години
До 72Май никога не си бил в високите нива или мениджмънт борд за да видиш какво ми е, и като типичен оскотял варвар от кошмар на Дарвин се присмиваш на хамали?Хамалите СА БЕЖГРИЖНИ защото:не вършат бизнесне им диша в врата Australian Securities Investments Commissionне им трябва да пращат финансови отчети за компанията си на ATOне знаят какъв шит сторм е бизнеса на ИТ иноваците точно сега в компанията миизкараните $ се чудят къде да похарчат, а аз се чудя как да рекапитализирам от разходи
65
10
 
3
 
! Отговори
от Сидни Ав$тралия преди 9 години
ето да се образовате, че сте няклко века назад,За вас земята е още плоска, само такава сте я виждали в атласите си в училище защото не сте мръднали от ***, не сте живяли на друг континент и сте ниско образовани, примитивна балканска култураЖивеете с учебници от Балканската война, ментално сте още в времето на Колумб, индиянци, аборигени, затворници dnes. bg/world/2014/05/10/avstraliia-nai-dobrata-strana-za-jiveene.224996,3Алоо 21 век сме, вижте къде е Ав$тралия, Америка, Канада днес!
64
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Моля Ви да не бъзикате повеч1е Сиднито Долара.Човекът наистината работи в ИТ, но е нает като самонаето лице да върши хамалска и досадна работа, която никой не би я вършил.Самотен е, нещастен и се опитва да избива тези проблеми като демонстрира успех и щастие,за сметка на нас.Нормално да има и регистрирана фирма,като самонаето лице.Факт, че никоя компания не го третира като равен човек и да му направи обикновен трудов договор като всички австралийски аборигени.Иначе разсвеселява ни човекът
63
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg"Моля, поправете се! Чукчата $идни е писател, не читател!
62
0
 
7
 
! Отговори
bahmaamu преди 9 години
tststts,bace mn si zle1lekuvai se!!tststts....a pazi Gospod i da vardi!!
61
4
 
4
 
! Отговори
Аз преди 9 години
Добре че е Сидни да ви събуди. Справка - всички останали снимки.
60
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сидни хич не се гордей с тая Австралия земя на бивши затворници,каторжници пращани там за наказание. Избили местното население. Горещина и безводие. Никога няма да ида там.Ако изобщо си там.От 24 часа не си спрял да пишеш.
59
9
 
1
 
! Отговори
от Сидни Ав$тралия преди 9 години
до 63значи автобус ще си купя колко му е. Само да не кажеш че ползва трамвай че ще ми трябват релси.Аз мислех че собственика на ИКЕА още кара старото Волво.Тук в Сидни ИКЕА внасят български чаши и стъкло. Спецялно съм си взел такива като черпя българи в Сидни ;-)
58
0
 
8
 
! Отговори
с преди 9 години
Еее, Синди, $мешнико, не можеш да ни измамиш така. Това няма начин да е снимано от теб, и то не само защото живееш в Люлин, София, България, а защото на снимката липсва уникалното патентовано от теб и дължимо на напредналия ти IT гений, свръхнекадърно поставяне на твойта нежната ръчица долу вдясно на снимката. Лъжец ;)Много по-здрави от Варна!
57
2
 
2
 
! Отговори
Dan преди 9 години
Povqrvaite na Sidnito za snimkite , 6toto moqt sased v Murciq ( ispaniq) ima sa6toto kolelo i ne e samo toi .
56
0
 
7
 
! Отговори
До Сидни преди 9 години
Ей Сидни отиди и сложи едно цвете където се намира Лала Рук и се запознай със съдбата на момиченцето.после ми хвали живота там.
55
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
само,че собственика на Икея ползва градски автобуси Сидни
54
2
 
5
 
! Отговори
Хахото преди 9 години
До от Сидни Ав$тралияНе се смея вече! Успех с бизнес начинанията в България. Страхотен бизнесмен си! Не те познавам изобщо, но някак си... личи си, че си читав човек! "гугАл" - уникално запознат с всичко като всеки път! ФЕНОМЕН! Не само 3 живота няма да ми стигнат! Толкова си напред, че и срещу теб да тичам, минимум 20 живота ще ми трябват само да те приближа, пък камо ли да те настигна или задмина! Наистина - феномен си! Уникален! СТРАХОТЕН! Продължавам да те покдрепям в борбата ти! Успех!
53
7
 
1
 
! Отговори
от Сидни Ав$тралия преди 9 години
в бъдеще обмислям сливане на част от бизнес структурите и може би ще отворя офис в БГ и ще пътувам по бизнес, ще ми се наложи сметки, нотариуси, договори, пълномощни, адвокати и куп неща да подписвам в СофияАко има бизнес климат за тия планове, като ходя до БГ ще те поканя лично да видиш човек на твойте години успял колкото ти не би и за 3 животаЕла да се посмееш, няма да съм с чисто нова кола, може с Тойота като на директора на Гугал. Или стара кола като собственика на ИКЕА или БилГейтс и др.
52
0
 
9
 
! Отговори
Хахото преди 9 години
Аз лично предлагам на всички потребители в този форум: Кимайте и се усмихвайте потвърдително към Синди! Личи си, че е зле работата и не е коректно от наша страна да се хилим на тази трагедия. Просто... да взимаме за мезе болен човек е повече от долно от наша страна! Аз лично му се извинявам - Синди, вярвам ти за всичко! Завиждам ти за Австралия и за всичко! Страхотен си и браво! Ние всички те подкрепяме в твоята борба!
51
0
 
8
 
! Отговори
Хахото преди 9 години
Добре, Синди! В панелка съм! На 32 години съм (или колкото там кажеш). Хамалин съм! Съгласявам се с всичко! Само се УСПОКОЙ, че много ти дойде вълнението за днес. Явно е, че няма да може да ти помогнем, но си представям какво им е на *** и баща ти, които се грижат за толкова душевно болен човек... :( Горките хорица! Ако писането на лъжи във форума те успокояват и не налиташ на бой на родители си - добре! Пиши си!
50
9
 
1
 
! Отговори
от Сидни Ав$тралия преди 9 години
но това е минало в западна европа,натрупаните капитали изтеглих и се релокейтнах в часния сектор но в новия свят.Сега Западна европа е мизерия и всички са гуша за гуша.А ти си там пич където аз бях когато имаше просперитет и пари по всички вертикали. Що не живя като мен ПРЕДИ а не сега м?Казват че 20 години няма да се върне това което беше ЕвропаКазах ти тук как съм що съм вече.Добре ми е, лайф стайл красота, когато не съм зает с бизнес направо се изгубвам в този уникален край на Планетата
49
5
 
0
 
! Отговори
от Сидни Ав$тралия преди 9 години
аз съм си спокоен, позабавлявах се добре с теб,ако половината на всичко за мен не вярваш по добре се замисли колко си изпаднал за твоя живот това е невъзможно, да погледни се на 32 години да си още студент и да бачкаш хамалска работа и дори панелна кутийка да не можеш си позволиш. Съжелявам теИмам магистратура още на 23 в ИТ и от там свят голям, път широк, кариера, признаие в западна европа ИТ научни проекти в ИТ вече са с номер минали от SC4 TC184 една от най тежките комисии на ИСОсельо хаха