Табела – домашно производство
Табела – домашно производство
Тъй де, човекът как ще си излезе от гаража Снимка: Irena Oucheva | 19 сеп 2013 09:13
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
15
24135
2
7
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Баш Будала преди 10 години
Не пукай гуми - пукам глави!
14
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз пък пукам предни стъкла, ако видя шофьора - глави... каквото дойде.
13
0
 
3
 
! Отговори
asd преди 10 години
ами аз съм си сложил Б28 знак и учтиво съм написъл "Моля, не паркирай." и досега нямам проблем.
12
0
 
4
 
! Отговори
Невен преди 10 години
По закон имаш право на престой пред вход/изход, т.е. трябва да се използва В28 (което щеше да отговаря и на текста). Идеята е, че ако си престой (т.е. в колата) в момента, в който се наложи ти се омиташ ... и така всички са доволни. Благодаря 11, това имах предвид. В момента имаме знак В27 и текст за В28. И аз страдам от хора, които паркират пред портата на паркингите, но не слагам такива табели.
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Невен се опитва да ви каже, че трябва да е написано в допълнение, че и стоенето с престой. Що'? Аз не знам.
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До НевенЗнака означава забранено спирането и паркирането, точно каквото трябва да гласи.
9
0
 
0
 
! Отговори
до Невен преди 10 години
Колега, надявам се че поне не си активен шофьор, след като не знаеш значението на знак B27!
8
1
 
3
 
! Отговори
Невен преди 10 години
Имах колега Дани, казваше че в Словакия била няколко стотон евро глобата, ако някой паркира пред вход/изход и от тогава нямали такива проблеми ... Но идеята по-долу, за която генерирах минуси бе, че знака и надписа не гласят едно и също, де факто както е по-закон човека позволява спиране пред входа му, ама ако не знам български и гледам само знака няма да разбера ...
7
0
 
0
 
! Отговори
eu преди 10 години
ako policiata ,ministrite i vsichki ostanali deto tvardqt che pomagat si varsheha rabotatanqmashe da e taka,nqmashe da se samorazpravqme....tri pati mi obiraha vilata...vseki pat mi otgovoriha che nemogat da ogreqt navsekadeedin vid,,pazi se sam,,...ei tva e celata rabota...zatui ,,puka gumi,,
6
0
 
1
 
! Отговори
Аз преди 10 години
За пукане не съм, но като нищо ще му пусна гумите, ако паркира на това място.Може би като се изпоти с помпата, другия път ще си спомни, че не е хубаво да се спира така.
5
0
 
11
 
! Отговори
tntodor преди 10 години
Безхаберието на държавата води до изпростяване на народа! Обиколил съм доста места и такава дива селяния като "пукам гуми" не съм видял никъде! В нормалните държави ха си паркирал напреко някой изход си получаваш моментално глобата със снимките. Даже ти я слагат в найлонче да не би случайно дъжда да я намокри! Ние вместо да се цивилизоваме все по-устремено отиваме към дивия запад! А и какво е виновен автомобила, когато задкормилното устройство е за гласене?
4
4
 
1
 
! Отговори
Невен преди 10 години
Ама можеше поне знака да уцели ... В крайна сметка, ако ще позволява престоя поне да си корегира знака или пък да корегира текста (и престоя), което му е по-лесно :). Явно му е писнало на човека, за да стигне до народнотворчество ...
3
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Колата ще мръдне и със спукани гуми, че и собственика мое го отнесат със специализиран автомобил. Ясно е, че човека си има съседи и ако другия много се ежи ще отнесе доста сапове по главата ако държи на саморазправа- карал съм един такъв гребец с Корсата до болница, след като му бяха рязали маркучи на Нисан Патрола и оня се беше размахал щанга- не знам спасиха ли му окото, но помнете- винаги има по-големи селяни от вас!
2
1
 
9
 
! Отговори
Марина преди 10 години
такива табелки има на доста места, като пукне нечии гуми няма да си помогне, защото човека няма да може да си мръдне колата :)
1
2
 
12
 
! Отговори
sttekata преди 10 години
С толкова *** народ само с вилата! то се изумявам колко нагли и *** хора населяват тази държава!