А вие искате ли да си поръчате "НИЩО"?
А вие искате ли да си поръчате
Снимка: Stefs | 18 мар 2013 18:06
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
27
28726
54
1
Напиши коментар Коментари
23
1
 
2
 
! Отговори
sdf преди 11 години
tui samo v bg go ima
22
1
 
17
 
! Отговори
киро преди 11 години
а когато си поръчвам НЕЩО може ли да ме обслужват с усмивка и да не ме гледат като потенциален бакшиш.
21
2
 
3
 
! Отговори
колето мама преди 11 години
До Коле мама да си студент по право не те прави адвокат, а кандидат пиявица ,които знае само да иска без да работи...............
20
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Може ли да се плати с СМС?
19
1
 
3
 
! Отговори
Коле мама преди 11 години
Първо се научи да пишеш на кирилица,после коментирай.Безплатни съвети не давам,защото не чакам на бакшиш.Оставям с удоволствие пари на хора които са си свършили работата.Добрата заплата е най добрия стимулатор независимо какво работиш.Няма нищо по приятно от усмихнатия келнер.Една от първите причини да оставиш малка сума на човека които те обслужва.
18
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това за час ли е ?
17
3
 
6
 
! Отговори
kolio mamata преди 11 години
До 16 mai Ganioto si ti,po dumite ti sudq che mai si bil samo v afrikanskite durjavi...biesh se v gurdite golqma rabota si bil ama dushicata ti e bedna,gledash drugite a sebe si nevijdash. za vseki trud trqbva da se plashta(bezplatni konsultacii davash li) i togava govori za bakshish..pogledni se smeshen si
16
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма лошо да има такса "НИЩО" ама да е чисто.
15
9
 
10
 
! Отговори
16 преди 11 години
Ти си *** моето момче.Пътувам редовно,и *** дето правят кафе все нямат да ти върнат ресто.Плащам с карта и банката им взима комисиона.Наскоро платих кафето на една дама.Селенчето барман беше решило че не може само на минерална вода.Даже едно гранично полицайче реши да се намеси.Като разбра че сме адвокати,си врътна ***.Цял свят съм обиколил,такива глупости има само в бедните африкански страни и БГ.А за хъса към бакшиша българина няма равен,затова е и беден.
14
8
 
6
 
! Отговори
Тачо преди 11 години
Кофти! Хората, които имат време за губене като правило нямат пари за харчене! Дори и да се случи да вземат кафе или бира, ще го *** 3 часа и пак ще има конфликт... Такива са рисковете на тоя бизнес - заедно с хубавите клиенти, които правят големи сметки и оставят големи бакшиши, вървят и калпавите, които заемат търговска площ и губят времето на персонала за НИЩО. Има ли изобщо пълно щастие?
13
8
 
9
 
! Отговори
do 5 преди 11 години
Има си чакални достатъчно в летището. И ако няма да консумираш, тогава сядаш в чакалнята. Ако ще консумираш отиваш в заведението. Аман от Бай ***, които си мислят, че света се върти около тях.
12
15
 
18
 
! Отговори
До олигофрените преди 11 години
Докато има *** които си мислят, че хората са вложили пари в заведение и сервитьора е изчистил масата и е дошъл да ти вземе поръчката, а *** просто си почива защото му е готино в кафенето на топличко. Не 3 а 30лв да им взимат.Все едно да идвам у вас без да сте ме канили да си опъна краката в хола ви щото съм решил че ми е готино.Само в българия има *** които са седнали в заведение без да си поръчват! За такива като тях го има това в менюто!
11
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ми поръчай де ! Нали това е целта ?
10
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ще изискам касов бон, данъчните много ще им се зарадват.
9
4
 
16
 
! Отговори
Стар кръчмар преди 11 години
До колкото виждам иде реч за нещо като такса за вход, която не се плаща, ако има консумация.Неудачен е кофтия начин на представяне в менюто.Може и по-елегантно, трябва да се вади душата /портомонето/ на клиента "с памук".
8
28
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма ресторант, пицария или квото е там в Рим ,където да няма такса "НШЩО" Бирата струва 4 евро+ сядане на масата 2 евро= плащаш 6 !!Сядаш ,вече дължиш 2 евро, на масата има в кошничка солети ,гризини ,нарязана сфранзела, ако си взел едно парче ,вече дължиш 6 евро .Така преди още да е дошъл сервитьора, сметката ти е 8 евро до тук. За "НИЩО"
7
10
 
23
 
! Отговори
лудия преди 11 години
на това му се вика мизерници
6
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Може да се сложи вход 3 лв на това квалитетно заведение.
5
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До ПффффКой си купува нещо от летището? Аз предпочитам да седя жадна до излитане, отколкото да им дам нещо на тези смешни кафета по гейтовете. :D
4
4
 
60
 
! Отговори
Пфффф преди 11 години
Типични селски номера,отидете на смешното международно летище София.Ще видите яки селски изпълнения на двете кафета.