Снимка: БГНЕС/EPA
fallback

Министерството на финансите на Русия засекрети подробности за държавния бюджет, съобщи РБК.

Това потвърди представители на институцията.

Oще по темата
Решението е взето заради действията на западни държави.

Няма да се предоставят подробности, включително по отчетността на бюджета. Така трябва да се спре информацията за руски сфери, които евентуално могат да бъдат ограничени от западните държави.

Визират се САЩ, Великобритания и ЕС. Представен е бюджета за периода между януари и май.

В него няма информация за разходите по отделни раздели. Няма да се разкриват източниците на финансиране за бюджетния дефицит, включително и нетния размер на държавните заеми.

Очаква се статистиката да бъде оповестена, когато това ще е нормално в международната обстановка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 1 година

Нормално, когато си засилил по склона надолу лъжеш с всички сили собствените си граждани и криеш яко. Нацизмът не прощава.

11

Анонимен

преди 1 година

До И аз искам! На фона на 140 милиона крепостни, звучи мноооого трагично! И за да си траят крепостните, хранят ги с ´патротизъм´ и ги облъчват с телевизора. Трагично!

10

:) голем смех!

преди 1 година

Запада истински се вълнува от разходите на Русия във военно отношение! Сега запада харчи САМО за Украйна 5 милярда на месец. За превъоръжаване сумарно разхода рипа над трилион. Ако руснаците харчат смешни милиони за да предизвикат този ефект - доста военнии и икономически анализатори ще се запознаят със гравитацията при свободно падане от небостъргач!

fallback