12

Анонимен

преди 1 година

Нормално, когато си засилил по склона надолу лъжеш с всички сили собствените си граждани и криеш яко. Нацизмът не прощава.

11

Анонимен

преди 1 година

До И аз искам! На фона на 140 милиона крепостни, звучи мноооого трагично! И за да си траят крепостните, хранят ги с ´патротизъм´ и ги облъчват с телевизора. Трагично!

10

:) голем смех!

преди 1 година

Запада истински се вълнува от разходите на Русия във военно отношение! Сега запада харчи САМО за Украйна 5 милярда на месец. За превъоръжаване сумарно разхода рипа над трилион. Ако руснаците харчат смешни милиони за да предизвикат този ефект - доста военнии и икономически анализатори ще се запознаят със гравитацията при свободно падане от небостъргач!

9

Брус йорсов

преди 1 година

Бмх за руския бюджет. Изборите у нас може и през август . Няма да ходим на море . Тез дет ще вакнцувайват не са за избори. Тях ще ги махаме .

8

И аз искам!

преди 1 година

До Русия е в 19 век: НО със над 15 000 милионера...

7

Анонимен

преди 1 година

В Русия всичко е секретно, или фалшифицирано. Дори за смъртта на руските лидери светът научава месеци след това.

6

Русия е в 19 век

преди 1 година

На 50 км. от Москва селяните живеят в дървени къщи, спят върху печките след тежък запой, хващат прясна риба от дупки в леда и чакат с канчета на опашка пред цистерни с надпис "квас". За жалост това е състоянието на по-голямата част от населението на Русия извън големите градове, което в болшинството си живее със стандарта и манталитета на 18-19 век.

5

Интересно

преди 1 година

печатат ли пари или ги прибират обратно? Разбират ли там от иконимика? Знаят ли колко пари искат да са налични в в обръщение, колко да са в влоговете, каква част да се изнася на вън *защото сега и на вън трябват рубли за газ и нефт. Парите са най-силното средство за контрол.

4

Не го обявяват защот

преди 1 година

Не го обявяват по хуманни подбуди - за да не изпуцат масово завистници и анаЛизатори! :)

3

Анонимен

преди 1 година

Харчат ли по 9 милиарда за 9 дни?Едва ли.

2

Кой се интересува?

преди 1 година

100 дни 93 милярда приходи от газ. Другите приходи не се казват. Чака се новия пакет стимулиращи западни 'санкции' та прихода да се удвои! ;)

1

Анонимен

преди 1 година

Че то за нашия нали всичко е ясно...