Снимка: БГНЕС
fallback

Русия е отворена за диалог с Украйна и с всички, които искат мир, при условие че всички искания на Москва бъдат изпълнени.

Това е казал руският президент Владимир Путин в телефонен разговор с германския канцлер Олаф Шолц, съобщиха от пресслужбата на Кремъл.

Исканията на Русия включват неутрален и неядрен статут на Украйна при задължителна "демилитаризация" на страната, "денацификация" на украинската държава, признаване на руския суверенитет над Крим и на суверенитета на Донецката и Луганската народна република в административните граници на Донецка и Луганска област в Украйна, предаде БНР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

103

Европееца

преди 2 години

Целият цивилизован свят се изправи срещу агресивна Русия. Съвсем естествено е да им дават оръжие на Украйна за да могат да се защитават по ефикасно. Русия по най вероломния начин ги нападна и започна кървава война знаейки , че превъзхожда Украйна във военно отношение. Ако Украйна имаше ядрено оръжие или бе модерно въоръжена армия щеше ли руснаците да ги нападнат. Украйнците се доказаха като истински бойци и ако получат достатъчно оръжие дори могат да обърнат хода на войната. Те се защитават .

102

Европееца

преди 2 години

Целият цивилизован свят се изправи срещу агресивна Русия. Няма как всичките страни да не помагат с каквото могат. Съвсем естествено е да им дават оръжие на Украйна за да могат да се защитават по ефикасно. Русия по най вероломния начин нападна и започна кървава война знаели, че превъзхожда Украйна във военно отношение. Ако Украйна имаше ядрено оръжие или бе модерно въоръжена армия щеше ли руснаците да ги нападнат. Напротив Русия най коварно се възползва от това предимство и ги нападна.

101

Лицемерието на ЕС

преди 2 години

ЕС и Англия правят всичко възможно да нажежават обстановката и пращат оръжие на Украйна вместо да се помогнат за мирни преговори! Хуманитарна помощ - ДА, военна - НЕ!!! Целта е ясна - разрушаване на две славянски държави!

fallback