103

Европееца

преди 2 години

Целият цивилизован свят се изправи срещу агресивна Русия. Съвсем естествено е да им дават оръжие на Украйна за да могат да се защитават по ефикасно. Русия по най вероломния начин ги нападна и започна кървава война знаейки , че превъзхожда Украйна във военно отношение. Ако Украйна имаше ядрено оръжие или бе модерно въоръжена армия щеше ли руснаците да ги нападнат. Украйнците се доказаха като истински бойци и ако получат достатъчно оръжие дори могат да обърнат хода на войната. Те се защитават .

102

Европееца

преди 2 години

Целият цивилизован свят се изправи срещу агресивна Русия. Няма как всичките страни да не помагат с каквото могат. Съвсем естествено е да им дават оръжие на Украйна за да могат да се защитават по ефикасно. Русия по най вероломния начин нападна и започна кървава война знаели, че превъзхожда Украйна във военно отношение. Ако Украйна имаше ядрено оръжие или бе модерно въоръжена армия щеше ли руснаците да ги нападнат. Напротив Русия най коварно се възползва от това предимство и ги нападна.

101

Лицемерието на ЕС

преди 2 години

ЕС и Англия правят всичко възможно да нажежават обстановката и пращат оръжие на Украйна вместо да се помогнат за мирни преговори! Хуманитарна помощ - ДА, военна - НЕ!!! Целта е ясна - разрушаване на две славянски държави!

100

Случаен минувач

преди 2 години

По времето на Елцин Русия приличаше на повален великан. Но - великанът, макар и повален, макар и озлобен - все пак е великан. Той впоследствие се изправи на крака и започна да си припомня кой как се е държал с него. Това трябва все пак да си го припомняме. Както и това, че продължаваме да купуваме бензин, нафта и газ от него.

99

666

преди 2 години

Забравяш край на играта.

98

Анонимен

преди 2 години

Никакво доверие на лудото кремълско джудже. На психопати не се вярва.

97

Гостенка

преди 2 години

До 106 Западът не прави нищо такова. Не е зле ти да се ограмотиш малко.

96

Анонимен

преди 2 години

Жужано, с психичноболната педеролиберастия не можеш да преговаряш. Те са терористи. Пускай бомбите, единственото спасение с/у тая изззмммметттт са бомбите.

95

Стария мъдрец

преди 2 години

Вече на всички трябва да е станало ясно че войната не е между Русия и Украйна, а между Русия и САЩ. Украйна е само предлога който САЩ използва за да вкара Русия в конфликт. Русия е поставена в такова положение че тя да няма избор. Тази война можеше да се предотврати от две държави, от САЩ от една страна и от самата Украйна от друга. Правителствата на тези две държави знаеха много добре какво ще се случи и те съзнателно подтикнаха Русия. Исканията на Русия са много прости, а именно Украйна да зап

94

Истината

преди 2 години

Не ми е работа но 1. Украйна иска Русия да плаща за газта, 2 Руските генерали искат справедливост като в Русия, 3 Справедливост за комунистите не за капиталистите, 4 Руските генерали искат Украинците да командват. Погледнато от страната на СССР е нормално но покледнато от страна на реана демокрация с корупция е невъзможно освен ако не се анексира обратно с една дума сменети си личноте карти и си вземете червените книжки Сибир Ви зове иначе. Русия е отворена и Ви чака.

93

Анонимен

преди 2 години

Какви копчета бе , русофил неграмотен? Западът завладява с търговия и бизнес, той внася технологии и работа, хората печелят работни места, високи заплат и, висок стандарт на живота. във всеки бизнес двете страни печелят. Олигарсите губят крепостниците си, затова извикват вечния враг, капитализма, на война. Омръзна ми да обяснявам като на бавно развиващи се!

92

До 98

преди 2 години

Вчера на паркинга един ми викаше докато паркирам, "давай, давай" като ударих съседната кола ми каза, ела и виж кво направи!

91

3443

преди 2 години

Руската *** разбира само от луфтвафе?

90

5777

преди 2 години

В България има много роби, и ще си останат такива, най жалкото е, че го прдават на децата си;)

89

++++

преди 2 години

с теб диалог само в Хага също като Слободан Милошевич, Радован Караджич и Радко Младич, а четвъртият не можа и да дочака трибунала;)

88

Анонимен

преди 2 години

Много скоро този ще даде фира .Който обича Русия трябва да помогне . В Хага ще има един много интересен клиент - беларуският мустакат таракан Лукашенко .

87

Мими921

преди 2 години

В нашите медии показват всичко в полза за Америка ! Долу НАТО и ЕС !

86

Давай ВОВА!

преди 2 години

За правилността на решенията се съди по интензипността на оплюването от враговте! Дръж така и смело напред!

85

Д-р Исня

преди 2 години

И какво точно ще остане да се преговаря? Отворен съм на диалог, ако мълчиш и си траеш! Малка, бедна душица е Пу.ката, чиято vwгина е надута под налягане от ядрени ракети до пи|_|_|чица, но нали е виждал само дупка, сега тази пъпка му се струва като ЧЛЕН и се ежи!

84

гледай гледай!

преди 2 години

Цало стадо крави на краврите мучат в хор тука! Да нямате час по синхронно звукоизвличане? :):):)