Снимка: БГНЕС
fallback

Сателитни снимки показват ново разполагане на над 100 военни коли и десетки военни палатки в Южен Беларус край украинската граница, предаде Ройтерс, позовавайки се на американската частна компания Максар текнолъджис (Maxar Technologies).

Oще по темата
Изображенията на компанията, която от седмици проследява струпването на руски сили, показват и нова полева болница, добавена към военния гарнизон в Западна Русия близо до границата с Украйна, се посочва в съобщение на Максар.

Ройтерс отбелязва, че изображенията, разпространени от компанията, не могат да бъдат независимо потвърдени от агенцията.

Камиони, използвани за превоз на танкове, артилерийско и друго оборудване, са засечени край украинската граница в Западна Русия. Наблюдавани са и няколко случая на разполагане на военнослужещи, съобщи още Максар.
/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

48

Маскара технолоджис

преди 2 години

Не че нещо ... ама камиончето в горната част на снимката хвърля сянка в една поскоа .... а точно до него групата камиончета сенките им са в друга посока .... много ясно си личат следите на комбайна дето въртял докато е жънал тая нива... абе те не трябва ли да са отъпкани от толкова много камиони паркирали точно сред нивата що НЯМА никакви следи? А и някакси много неестествено големи са коловозите оставени в нивата... не казвам че снимката е ФАЛШИВА ...амаааа.

47

Анонимен

преди 2 години

ЕС - ДА! НАТО - НЕ!

46

о тъйййпий тролейко

преди 2 години

До Анонимен 64...ами аз погледнах през прозореца и видях сняг до колене...Карам сега ски,за разлика от тебе дет си седиш в мамината панелка...но и ти да погледнеш,едва ли ще видиш зеленината на картинката

fallback