48

Маскара технолоджис

преди 2 години

Не че нещо ... ама камиончето в горната част на снимката хвърля сянка в една поскоа .... а точно до него групата камиончета сенките им са в друга посока .... много ясно си личат следите на комбайна дето въртял докато е жънал тая нива... абе те не трябва ли да са отъпкани от толкова много камиони паркирали точно сред нивата що НЯМА никакви следи? А и някакси много неестествено големи са коловозите оставени в нивата... не казвам че снимката е ФАЛШИВА ...амаааа.

47

Анонимен

преди 2 години

ЕС - ДА! НАТО - НЕ!

46

о тъйййпий тролейко

преди 2 години

До Анонимен 64...ами аз погледнах през прозореца и видях сняг до колене...Карам сега ски,за разлика от тебе дет си седиш в мамината панелка...но и ти да погледнеш,едва ли ще видиш зеленината на картинката

45

ах ти,оли,олче

преди 2 години

До Анонимен 64 мило ***,едва ли в милата ти усръйна,ако погледна през прозореца и да видя това,което виждам от МОЯ прозорец.Но за олитата,като погледнеш през прозореца,можеш да видиш и Сахара,и СНЕГА в усръйна или русия,а и вулкана Минданао.

44

ей тоте!

преди 2 години

До TOTOа българопитека с какво се занимава?Преди с ибрикчийство на гърци,после на турци,после на немци,после на руснаци,сега на американци,и почмежду другото на турци и ромлянци...Основно чалгътъ дъ играй...Руснака поне може да държи оръжието,а вие???

43

како лЕлке!

преди 2 години

ай стига с тая фейк картинка!В петнайсе рубрики я показаха.Сега е зима да речем,и ако няма сняг в украйна и Русия,поне ще има малко мъгли,нЕкое облаче и дъждец!Кви са тия зеленини посред зима?Къде са руските опознавателни знаци?наакахте се ей!

42

TOTO

преди 2 години

Руският човек от раждане до гроб се занимава само с войни и оръжие. Паметници,пушки,бомби,вечни врагове,военни ритуали,армейски празници. Що за хора са???

41

какво се чудим

преди 2 години

кяакто са струпани накуп са изеална цел за една бомба като хирошимската

40

e udu

преди 2 години

как да разберем от снимката,това руски машини ли са,украински ли са,турски ли са,или китайски?

39

Анонимен

преди 2 години

до 62- Имам си 12 герберски кur ви на месец по една, после ги сменям.Те са от семейството. Ако искаш да пук*нат давай, нямам против.

38

Анонимен

преди 2 години

52-АЗ ПЪК ЩЕ КАЖА- ПРОКЪЛНАТ ДА СИ ТИ И ЦЯЛАТА ТИ ФАМИЛИЯ. ДА НЕ ДО ЖИВЕЕШ ДО УТРЕ.

37

Дзивко

преди 2 години

Еха колко емоционални хора има във форума, само да попитам тва същото разузнаване ли е дето твърдеше за оръжията на Садам, или пък ония истински снимки с труповете в чували от ковид, айде по спокойно, манипулации има и от двете страни на фронта, то така се печели война, сега има война на нерви, вероятно и двете страни имат планирани ходове с вероятни щети и ползи, като оставим човешката трагедия, войната е математика на ресурси за постигане на целите

36

Дп чудя се на запада

преди 2 години

До Чудя се на запада Грабвай автомата и отивай да смачкаш Путин.Клавиатурен юнак.

35

Анонимен

преди 2 години

100 кИмиончета ли са му на джуджи плашилата? Жалка картинка, да ходи да играе в пясъчника с тях.

34

дъждовна вода

преди 2 години

"Американците ще имат цялата им нужна разузнавателна информация" щото били супертехнологични. Да, бе! Помним какво се случи точно преди 8 години. Путин така тихо, скрито, светкавично и мълниеносно си прибра Кримския полуостров, че колективния запад до края на март не можеше да си затвори долната челюст от изумление. Чак на 12.04.2014 г прати USS Доналд Кук да го освобождава, но прехваленият разрушител се сблъска с непреодолимата сила на един стар ръждясал бомбардировач Су-24 и неговото "Хибини".

33

Анонимен

преди 2 години

Снимката е фалшива. Погледнете стредата на снимката. После 2,5 см дясно и после 2 см нагоре и вижте ,че сенките на обектите не са в една посока???????

32

Анонимен

преди 2 години

Санкциите на запада, няма да засегнат 99% от руснаците, те и сега ядът каквото си хванат, но олигархията на диктатора ще го усети.

31

Анонимен

преди 2 години

Да не са надуваеми като предишните?Защо давате само това ,което е угодно на господарите ви?

30

Фотошоп любител

преди 2 години

Цял куп такива снимки мога да ви направя . Със сняг... без сняг... с танкове ... с гаубици... с камиончета на "Спииди" ... с бебешки колички ... на поляната в родното ви село ... във ЗАДНИЯ ви двор ... на границата с Украйна ... на поляната пред Белия дом ... на Луната ... на Марс ... 3 кинта снимката . Медии, правителствени организации... НАТО ... Червената армия ... и обикновенни гражданя могат да дадат заявка за снимка по техен избор ..... Насам народе ! Който разбира , тук се спира ....

29

Яааа!

преди 2 години

ТАМ ВЕЧЕ Е ЛЯТО! Сезоните работят другояче в Русия?! Така ли?