Задържан от руските власти мъж, заподозрян за убийството на Instagram инфлуенсърката Екатерина Карагланова, е признал за убийството, съобщи полицията в Москва.

Във видео, разпространено от прокуратурата, Максим Гареев признава, че е наръгал 24-годишната Карагланова "поне пет пъти във врата и гърдите".

Тялото на блогърката беше открито от нейните родители в апартамента й в Москва, след като в продължение на няколко дни те не успели да се свържат с нея, пише ВВС.

Още по темата

Когато влезли в дома й те намерили тялото на Екатерина в куфар, а тя била с прерязано гърло.

Полицията заяви, че по тялото й няма следи от борба и в апартамента не е открито оръжието на престъплението.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Бывает такое состояние, когда не хочется ни длинных постов , ни философских рассуждений. Просто пишешь «Охуенно» и бежишь жить дальше 🙌🏼 #santorini#santorinigreece#travellife#beautifulgirls #travellifestyle#travelaroundtheworld#travelworld#travelblog#travelgram#travellifestyle#andronisboutiquehotel#andronisexclusive#magicsantorini#Kati_travels

A post shared by Kati K. 💁🏻‍♀️ (@katti_loves_life) on

Във видеото, разпространно от прокуратурата, 33-годишния Максим Гареев обяснява, че се ядосал на Екатерина, с която имал близки взаимоотношения, след като тя неведнъж го обидила и унизила.

Той обяснил, че й давал пари, когато се срещали, а по време на последната им среща тя започнала да му се подиграва.

"Тя ми каза, че съм грозен и дори пластични операции няма да ми помогнат", обяснява той. По думите му Екатерина му казала, че ще му трябва поне година, за да спести достатъчно пари, за да се срещнат отново.

"Не можех да го понасям повече", допълва Максим.

Той започнал да се среща с Екатерина няколко седмици по-рано и е засичан да влиза в апартамента й няколко пъти, предава Риа новости.

Бащата на Максим Гареев, Фанит, обяснява, че синът му имал психични проблеми.

Максим бил пристрастен към пластичните операции, имал неуравновесено и агресивно поведение. Постоянно искал пари от роднините си, а после ги харчел по жени.

Заради това Фанит Гареев ограничил контактите със сина си.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase