94

Бурян Инфлуерсов

преди 4 години

Браво! Продължавате тъ-по и упорито с "инфлуенсърка".

93

Анонимен

преди 4 години

До честно Жалко, че е била убита по такъв долен и ужасен начин. Този, който я убил НЕ е трябвало да прави това. Просто да збарави з аобидите и да не я търси повече. Такива инфлуенсърки заслужават да бъдат презирани и да не им се обръща внимание.

92

Анонимен

преди 4 години

" Приятел на убитата инфлуенсърка: Наръгах я, подиграваше ми се! "Не знам какво означава инфлуенсърка, но това, което се е случило с тази жена е жестокост." Наръгах я, подиграваше ми се! " Дори и да е така и този мъж можеше да я обижда , ( като го направи в своя защита), но не и да я убива. "Тя ми каза, че съм грозен и дори пластични операции няма да ми помогнат", обяснява той. " Това пак НЕ е причина за убийство. А въпросната " красавица" е и татуирана. А да си татуиран НЕ е хубаво.

91

Антон

преди 4 години

Не знаех, че има професия "инфлуенсърка". И какво е това?

90

антрополог.

преди 4 години

До Сата Н -грешиш, татарска фамилия и име .

89

Анонимен

преди 4 години

А пък инфлуенсърката Карагланова и тя е някоя от техните. Убийството е за нещо друго, прекалено измислена ми се струва тая история.

88

истината е че,

преди 4 години

Сама си е виновна. Този й е бил клиент. Грозен, хубав, платил й е пари. Защо му се е подигравала? Като не го е искала за клиент, да беше казала на сводника си.

87

честно

преди 4 години

Това момиче много разглезено било. Дават й пари,а тя обижда този който й ги е дал. Тя нима е била перфектна? Като я гледам на снимката,носът й е един крив,от операции ли е не знам. Щеше да е жива,ако не се беше подигравала,не е хубаво,че са я убили. Пуста суета и надменност, те са я убили според мен.

86

до другите от бранша

преди 4 години

Другите инфлуенсЪрки от бранша вече да знаят да не се подиграват,особено ако преди това им е било платено. Дори и тази убитата в лице( имаше я на снимка),не е чак голяма хубост,има рускини,които са много по-красиви. Не е заслужавала да умре така,но този ако й е бил,, приятел",това че бил ,,грозен" не е причина на обижда някого. Научила го е по ,, трудния" начин.

85

12345

преди 4 години

До Стефан Христов(Абсолютно сте прав за прос-т-тотиите, настолна тема на този сайт.кофти история). Не мога да приема един лекар, една от хай-старите, уважавани професии, е приела професия, наречена "инфлуенсърка". Аз съм консервативна личност. Не давам пет пари за тези професии като манипулатор, че дори и "специалист по високи технологии, независимо колко плащат". За мен това са недостойни професии.

84

Разумен

преди 4 години

Не всяка жена може да се купи с пари, но има толкова много жени, които се купуват, че е грехота да се ЗАЛАСВАШ по някаква фалшива кифла от инстаграм.Даваш 300 лева и е*еш златна п*тка. На мене ми се свидят 300 лева, за това ряскам такива от по 70-100 лева - пак стават.Не трябва да се оставяме като мъже да бъдем подтискани от някакви кифли. А тия специално и за жени не стават. Тава е боклyк

83

Аз па съм много убав

преди 4 години

Ми и аз не съм убав, ама не убивам, като някоя не ми пусне да я чекня. Аз имам и по-грозни приятелки, дето дават

82

пй

преди 4 години

На много мъже им се налага да плащат, за да се оправдаят, особено след 40те. Този е почнал по-рано, представям си какъв крокодил е.

81

Циник до 81

преди 4 години

Защото могат да си го позволят малкия.

80

Анонимен

преди 4 години

той бил казал, че тя му била казала еди кфо си......и всички сега коментират неговите твърдения сякаш са теореми.....може момичето да е стоплило, че този е психар и да му е отказла повече сеанси.......може този момък да е подставено лице на истинския чичко паричко, на когото не му се влиза в тюрма...

79

Младият...

преди 4 години

..мъж, разбира се, е убиец-психопат, но не мога да се начудя на крайно непрофесионалното поведение на тази елитна прости.тутка...Жалко за момичето!

78

Анонимен

преди 4 години

Лошо е да ти се подиграват. Не всеки го изтърпява.

77

Анонимен

преди 4 години

туй инфлуенцата не беше ли някаква болест?

76

Анонимен

преди 4 години

Ако станеш шофьор на ТИР,може да загинеш в катастрофа, ако станеш хуруг, може да се набодеш на болен от СПИН, ако спиш с богато чичковци, могат да те напъхат в куфар.Всяка професия си има рискове.

75

До Циник

преди 4 години

"Ако не се беше правила на "много умна".. нямаше да я намерят сгъната в куфар... Такаче, мили момичета - опичайте си акъла... Особено с чичкопаричковци, които може да са ви бащи".А чичкопаричковците защо си хващат момичета на които може да са бащи ? Няма ли жени на тяхната възраст или те ще им откажат ?! Хайде не се правете на луди.