Очакваният с нетърпение най-мащабен български фестивал за рок и метъл музика Hills of Rock се завръща с гръм и трясък през 2024 г., а хедлайнерът, който ще запали сцената в първия фестивален ден е КoЯn.

След прекъсването през 2023 г., фестивалът се завръща на Гребна база, Пловдив.

Датите за фестивала догодина вече са ясни – от 25 до 27 юли 2024, Пловдив ще посрещне каймака на рок и метъл общността oт фенове и артисти за три незабравими дни с емблемата Hills of Rock. Билетите влизат в продажба незабавно на ticketstation.bg и са на цени от 99 лв. за еднодневен билет до 180 лв. за тридневен достъп до фестивала.

Движеща сила на триумфалното завръщане на Hills of Rock догодина е КoЯn – в топ 3 най-желана световна банда за концерт у нас, според последните статистически проучвания и анкети сред посетителите на фестивала.

С 30 години на сцена и стотици музикални награди, мултиплатинената група на Джонатан Дейвис и компания носи енергията на бунта и мрака в текстовете си.

“С огромно вълнение вече можем да споделим с вас не само датите за фестивала догодина, но и новината, че КoЯn е първият хедлайнер за Hills of Rock 2024. Благодарим Ви за търпението и лоялността, това далеч не е всичко, което сме подготвили“, споделя Стефан Еленков oт Fest Team.

В най-скоро време се очакват и още потвържденията от световни имена, издават от най-голямата промоутърска компания.

В първия фестивален ден, преди КoЯn, на 25 юли на основната сцена на Гребния канал ще излязат още и Spiritbox и Loathe.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase