Една от най-популярните рок групи у нас - "Кикимора", представя новия си албум "For A Broken Dime".

"Това е нашият трети албум, плеяда от много парчета, които носят много послания зад себе си. Албумът е на английски език, за да може да бъде представен на световната сцена. В него има различни настроения и много музика представена по възможно най-добрия начин", каза вокалът на група "Кикимора" Никола Здравков в студиото на "България сутрин".

Той бе категоричен, че между членовете на групата съществува здрава връзка.

"Като трети албум стиковката на групата вече е по-добра и всеки си е намерил своето място. Музикалният доктор Николо Коцев изключително добре осъзнава възможностите на групата и те са имплементирани в този албум на 110%. Тук може да се види потенциала на сегашното ни творчеството и градацията на бандата", допълни Никола Здравков.

"За всеки музикант представлението на живо е по-важно, тъй като тогава можеш да видиш своите фенове. В студийна обстановка музикантът е вглъбен в това да създаде музиката, така че да достигне до всяко ухо по най-добрия начин. На живо той отваря сърцето си пред публиката. Връзката ни с нея е много важна за нас", каза той в ефира на Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase