fallback

Една от най-значимите и емблематични рок банди Deep Purple пристига в България след по-малко от 2 месеца.

Концертът ще стане факт на 29 май, когато легендарните музиканти ще се качат на сцената в зала „Арена Армеец“, за да подарят на публиката едно емоционално и незабравимо шоу.

Концертът е част от най-новото турне на бандата и ще включва както най-популярните и обичани песни на групата, така и някои от най-новите парчета на Purple, част от предпоследния им албум „WHOOSH!“, издаден през 2020 г.

Събитието ще започне в 20:00 часа, а билетите влизат в продажба от днес (29 март) в мрежата на Ивентим в цялата страна на цени от 70 лв. до 120 лв.

Формирана през 1968 г., легендарната английска банда твори и до днес с нестихваща енергия и отдаденост на своите фенове, като неведнъж е сменяла музикалния си подход и стил. Заедно с Led Zeppelin и Black Sabbath са определяни като „нечестивата троица на британската хард рок и хеви метъл музика до средата на 1970-те.“.

50 години на музикалната  сцена, 22 студийни албума и над 100 милиона продадени албума в целия свят – Deep Purple заслужено влизат в Залата на славата на рокендрола през 2016-а, печелят признание в категорията „Легенди“ на Световните музикални награди през 2008-а, а музикалната радиостанция Planet Rock ги определя като „Петата най-влиятелна група в музиката“.

Организатор на събитието е NUCOAST CONCERTS.

Билетите влизат в продажба на 29 март от 10:00 часа в мрежата на Ивентим в цялата страна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

Паметлив дедо

преди 2 години

Сегашният Дийп Пърпъл е МЕНТЕ!! Няма ги Джон Лорд, Ричи Блекмор,Глен Хюз, Дейвид Ковърдейл и Иън Гилън!!! Остана единствено барабанистът Иън Пей с!! Това ли е Дийп Пърпъл?? Ха ха ха!!

33

Анонимен

преди 2 години

От как правят концерти в зала спрях да ходя.Последният на който ходихбеше в НДК на Щурците,еми не става!Нито може да се куфее,нито да се пие бира,нито да се пуши.Няма да седя мирно на столче като на комсомолско събрание!Искам концерт на стадион или на открито,иначе няма смисъл.

32

13373

преди 2 години

х70 /120За 1 милион и двеста-триста хиляди си струва идването до България макар и за три часа.

fallback