CHILDREN OF BODOM в София през 2013 г. Снимка: Dnes.bg

Фронтменът на CHILDREN OF BODOM и един от най-известните китаристи в света - Алекси Лайхо, е починал, съобщиха неговите издатели Napalm, итирани от радио Тангра.

Лайхо е починал в дома си в Хелзинки, Финландия, едва на 41-годишна възраст. Не се съобщават причините за кончината му, но през последните години циркулираха новини, че е страдал от различни заболявания.

Алекси основава CHILDREN OF BODOM през 1993 г. и ги води до разпадането им през 2019 г.

Те гостуваха и у нас - през ноевмри 2013 г. в столичната зала "Универсиада".

Коментари Напиши коментар

25

До но 9 металиката

преди 9 месеца

Точно в 1те албуми на твойте любимци има траш елементи и са с доста траш звучене. А това тук за което пишат е минало покрай траша :)

24

Metal fen

преди 9 месеца

Здравейте, искам първо да кажа колко ми е кофти за смъртта на Алекси, велика банда !!!Въртя COB от 6-7 часа вече, Everytime i die за мене си остава най-великата им песен. RIP Мислих да кажа и други неща, по повод караниците ви тука за музиканти , но ще го оставя за следващата тема на чалга простотиите :). ПОЗДРАВЯВАМ ВСИЧКИ Children Of Bodom - Everytime I Die !!!

23

Анонимен

преди 9 месеца

До Death metal fanАз съм от непиещите метъли, така вече около 30г. Поне не се различавам от нормалните в това отношение. И да, все още си слушам метъл...Та има и такива, познавам много такива като мен